Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Chapter 3 le birlikte Retail lerde gelirmi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler ben retailli çar alıcam ama chapter 3 le birlikte retaillerin gelme ihtimali varmı ? Ona göre alıcamda çarı.
Yazın ortalarında gelecek diye duymuştum 89$ diye ama bilmiyorum net bir bilgisi olan varsa yazsın bende merak ettim.
(05-16-2011 10:34 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Yazın ortalarında gelecek diye duymuştum 89$ diye ama bilmiyorum net bir bilgisi olan varsa yazsın bende merak ettim.

140 lira azmış yahu Big Grin
Retailler tek geldiğinde g1 ile satılıyor. Gelmişti m134 ai_aw 4200 mü 6200 mü öyle bir g1 di. Yazın clan warfare satışları ile famas retail gelme olasılığı %100 . O 89 $'a satışa sunulur. İçerisindekileri biliyorsunuz galiba. Yani famas retail alma şansınız var.
(05-16-2011 10:39 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Retailler tek geldiğinde g1 ile satılıyor. Gelmişti m134 ai_aw 4200 mü 6200 mü öyle bir g1 di. Yazın clan warfare satışları ile famas retail gelme olasılığı %100 . O 89 $'a satışa sunulur. İçerisindekileri biliyorsunuz galiba. Yani famas retail alma şansınız var.

Ama yazın clan warfare gelirmi işte her yaz geliyomu ben yazları fazla Warrock oynamıyorumda.
gelir diye düşünüyorum ama tahminen
(05-16-2011 10:39 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Retailler tek geldiğinde g1 ile satılıyor. Gelmişti m134 ai_aw 4200 mü 6200 mü öyle bir g1 di. Yazın clan warfare satışları ile famas retail gelme olasılığı %100 . O 89 $'a satışa sunulur. İçerisindekileri biliyorsunuz galiba. Yani famas retail alma şansınız var.

Can abi ben bilmiyorum içeriği. Sanırım satış yapıldığı vakit benim oyunu bıraktığım zaman aralığında gerçekleşmiş. Nedir bu retail içeriği nedir bu clan warfare ? Retailler arasında fark var mı vs. vs. Tam konu açıcaktım bununla ilgili mesajını gördüm Smile
%99.9 olmaz geçen yaz o şeylerin postasında çok büyük sorunlar yaşadılar kargo firmalarıyla.
(05-16-2011 10:44 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]

Can abi ben bilmiyorum içeriği. Sanırım satış yapıldığı vakit benim oyunu bıraktığım zaman aralığında gerçekleşmiş. Nedir bu retail içeriği nedir bu clan warfare ? Retailler arasında fark var mı vs. vs. Tam konu açıcaktım bununla ilgili mesajını gördüm Smile

Tek satışlarda aldığında retailler tek olarak geliyor örneğin

Famas,m60,m249,ai_aw gibi. Tek satışa sunulduğunda g1 ile alımı söz konusu. Clan warfare geldiği zaman bir kutu halinde satılıyor yani içinde hem famas retail, onun yanı sıra 30 günlük gold premium, 30 günlük aw50f,xm8,cx4, gibi silahlar geliyor. Sen bunu aldığında vip clan kurma özelliği de edinmiş oluyorsun. Onun yanı sıra oyun cd si, beresi klavuz ( kitapçık) gibi hediyeleri de bir ammo box kutusu içerisinde evine postalanıyor. Garanti gelecek arkadaşlar retail satışları onu diyebilirim.
(05-16-2011 10:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]%99.9 olmaz geçen yaz o şeylerin postasında çok büyük sorunlar yaşadılar kargo firmalarıyla.

Turgay box satışları değil de normal retail satışları olabilir. Hatta yazın facebook sayfasında bile retail dağıtımı yapılmıştı. Ben açıkçası olacağına eminim.
(05-16-2011 10:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]%99.9 olmaz geçen yaz o şeylerin postasında çok büyük sorunlar yaşadılar kargo firmalarıyla.

Valla retaillerle pek fazla bilgim yok ama kargo ilemi geliyor Ss.gif
(05-16-2011 10:39 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Turgay box satışları değil de normal retail satışları olabilir. Hatta yazın facebook sayfasında bile retail dağıtımı yapılmıştı. Ben açıkçası olacağına eminim.
Bu normal retlerde medic kit 2 yok dimi ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler