(05-16-2011 10:39 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Retailler tek geldiğinde g1 ile satılıyor. Gelmişti m134 ai_aw 4200 mü 6200 mü öyle bir g1 di. Yazın clan warfare satışları ile famas retail gelme olasılığı %100 . O 89 $'a satışa sunulur. İçerisindekileri biliyorsunuz galiba. Yani famas retail alma şansınız var.
Can senin dediğin 8.slot geçici itemlerin ilk geldiği zamanlar ve onlar 365 gündü çok deli bi fiyatları vardı ve alanı çok olmadığı için 60günlüğe çektiler haliyle
Ama şunu iddia edebilirim ki : Gelecek olan Clanwarfare veya normal retailler çok pahalı olur

(05-16-2011 10:56 PM)shameless Yazılan: [ -> ] (05-16-2011 10:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]%99.9 olmaz geçen yaz o şeylerin postasında çok büyük sorunlar yaşadılar kargo firmalarıyla.
Valla retaillerle pek fazla bilgim yok ama kargo ilemi geliyor 
Turgay box satışları değil de normal retail satışları olabilir. Hatta yazın facebook sayfasında bile retail dağıtımı yapılmıştı. Ben açıkçası olacağına eminim.
[/quote]
Bu normal retlerde medic kit 2 yok dimi ?
[/quote]
Var tabii ki retail adı geçen her şeyde var med kit 2.

Kargo ile gelen collector box .
(05-16-2011 10:57 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (05-16-2011 10:39 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Retailler tek geldiğinde g1 ile satılıyor. Gelmişti m134 ai_aw 4200 mü 6200 mü öyle bir g1 di. Yazın clan warfare satışları ile famas retail gelme olasılığı %100 . O 89 $'a satışa sunulur. İçerisindekileri biliyorsunuz galiba. Yani famas retail alma şansınız var.
Can senin dediğin 8.slot geçici itemlerin ilk geldiği zamanlar ve onlar 365 gündü çok deli bi fiyatları vardı ve alanı çok olmadığı için 60günlüğe çektiler haliyle 
Ama şunu iddia edebilirim ki : Gelecek olan Clanwarfare veya normal retailler çok pahalı olur 
Alican o dediğim o zamanlar değil hacı. Geçen sene işte 2010 eylülü gibi gelmişti bir ara 1 hafta kaldı gitti. m134 ve ai-aw vardı. Sınırlı sayıda geldi diye hatta çıkmıştı Retail'ler geri geldi diye.
(05-16-2011 10:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]%99.9 olmaz geçen yaz o şeylerin postasında çok büyük sorunlar yaşadılar kargo firmalarıyla.
o krizi yaşayan biri olarak kendimi örnek göstermek istiyorum.
Ama sonunda hedefime ulaştım

ve hiç beklemediğim bi süpriz ile birlikte.
(05-16-2011 10:59 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Alican o dediğim o zamanlar değil hacı. Geçen sene işte 2010 eylülü gibi gelmişti bir ara 1 hafta kaldı gitti. m134 ve ai-aw vardı. Sınırlı sayıda geldi diye hatta çıkmıştı Retail'ler geri geldi diye.
O zaman karıştırdım hacı,hem ben bilmem benim var hihihi

O zaman karıştırdım hacı,hem ben bilmem benim var hihihi
Artiz

Benim de var ihihi

Abi 89 dolara famas mı olur ya biz 90 verip m60 almıştık o zaman 230 liramı neydi famas retail saçma olur öyle bi fiyat
ben 2007 de almıştım fiyatını unuttum

arkadaşlar ben yaklaşık bir iki ay önce hızırla yarım saat falan muhabbet ettim muhabbbet sırasında sorduğum konulardan birisi de retail silahlardı. hızır retail konusunda heveslenmeyin gamersfirst bundan sonra retail silah düşünmüyor onun yerine 8. slot silahlara gold nickel vs. yoğunlaşacaklar retail silah konusunda pek ümitlenmeyin demişti. şuanda gamersfirst hacklerden çok chapter 3 üzerine çalışıyormuş. silahların ve haritaların yenilenmesi bugların kapatılması yeni silah ve map lerin gelmesi falan. tabi bir de yeni klan sistemi çoğu yenilik bu yılın sonuna kadar gelecekmiş ama klan sistemi için net olmasa da 2012 ilk çeyrek tarihini verdi hızır
Galiba o gün aynı odadaydık

Ben de sormuştum. Clan sistemi için beklentileriniz çok yakına olmasın demişti ama bak açıldı