Alıntı:Rijkaard geldi ötesimi var bunun. Lucescu'da iyidir ama ben hala Fatih Hoca'dan yanayım. Hem onun 3. olacak =)) Terim 2 yıldır takım çalıştırmadı zaten ama bana kalırsa teknikdirektorlük 2 transfer 2 taktikle olacak iş değildir. Yeni başkan umarım futboldan anlıyordur.
Fatih TERİMinde son geldiğinde yaptıkları ortada yanlıs transferler ligde hüsran umarın gelecek sezon eğer Galatasarayın başına geçerse kaprislerine kapılıp aynı hataları yapmaz.
Futbol bir spordur arkadaşlar

Kavga etmek için bir alet değil. Sevgi ve kardeşliği ön plana çıkarır. Holiganlığı, saldırganlığı değil.
bence bu konunun başlığı bile tartışmaya zemin hazırlıyor, futbol denilince gerçekten kendine engel olamayanlar var, bence bu tarz konular açılırken dikkat edilmeli... tabi bu benim görüşüm

Lucescu'nun gelmesini isterim ben

Lucescu mu? Adam Shaktar'da Kral gibi yaşıyor neden gelsin?
(05-16-2011 07:42 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (05-16-2011 07:01 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Herkes bişeyler demiş ama Caner'e hak veriyorum Lucescu bu takımda iyi iş yapar.Ama benim düşüncem Martin Jol'den yana.Turgay demiş Fatih gelsin diye.Fatih Terim eski Fatih Terim değil son 2 senedir pek aktif olamadı.O yüzden takıma gelmesinide istemiyorum.Martin Jol ekol adam takımı iyi disipline eder.Ayrıca bize 2.kez teknik direktörler nedense dikiş tutmuyor.
Rijkaard geldi ötesimi var bunun. Lucescu'da iyidir ama ben hala Fatih Hoca'dan yanayım. Hem onun 3. olacak =)) Terim 2 yıldır takım çalıştırmadı zaten ama bana kalırsa teknikdirektorlük 2 transfer 2 taktikle olacak iş değildir. Yeni başkan umarım futboldan anlıyordur.
Yeni başkanın konuşmasını izledim telegolde.Açıkca futboldan anlamadığını söylesi sadece parasının sözü geçecek gibi.Bu ara Serhat Ulueren'i canlı yayında sıçtırdı.
(05-16-2011 08:12 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Futbol bir spordur arkadaşlar
Kavga etmek için bir alet değil. Sevgi ve kardeşliği ön plana çıkarır. Holiganlığı, saldırganlığı değil.
evet bence de

Biz Cimbombomluyuz küfüre karşıyız futbol dostluk futbol kardeşliktir geçmişin üstüne çekelim bir sünger ama son kez kurabiye fener..