Şuan bence Galatasaray'ı bilen bir Türk teknik adam lazım. Takım zaten rezalet durumda ligi ülkeyi bilmeyen adam için çok zor oyuncuları tanımıyor neye göre transfer yapacak. Fatih Terim bence en doğru seçim olacaktır ama o en son patron olarak gelmek isterim diyorduki gayet mükemmel olur teknik direktörden öte olursa. Futbol'dan anlayan adamlar yöneticilik yaparsa uzun vadede iyi başarılar gelecektir.
(05-16-2011 06:16 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Şuan bence Galatasaray'ı bilen bir Türk teknik adam lazım. Takım zaten rezalet durumda ligi ülkeyi bilmeyen adam için çok zor oyuncuları tanımıyor neye göre transfer yapacak. Fatih Terim bence en doğru seçim olacaktır ama o en son patron olarak gelmek isterim diyorduki gayet mükemmel olur teknik direktörden öte olursa. Futbol'dan anlayan adamlar yöneticilik yaparsa uzun vadede iyi başarılar gelecektir.
Aynen sana katılıyorum Turgay,örnek vericek olursak Beşiktaş (eski) teknik direktörü B. Schuster takımı iyi bilmediğinden iyi yerlere getiremedi.Yeni gelen Tayfur Havutçu şuan görevini çok iyi şekilde yerine getiriyor en azından ligi , ülkeyi iyi biliyor.
İmparator gelsin birkaç iyi transferler yapalım takım düzelsin yeter.Galatasaray zaten Türkiye'ye ilkleri yaşatmış bir takım 1 sene takım kötüye gitti diye adının büyüklüğünü kaybedecek değil.
Cüneyt Çakır'a da burdan selam olsun maç sırasında kendisini fazlasıyla saygı ile andım

Bu takımın ilacı Mircea Lucescu dan başkası olamaz Türkiyeye yabancıda deil 5 senelik anlaşma yapılmalı istediği oyuncularIda alındımı 5 sene içinde avrupada en kötü yarı final oynatır.
Herkes bişeyler demiş ama Caner'e hak veriyorum Lucescu bu takımda iyi iş yapar.Ama benim düşüncem Martin Jol'den yana.Turgay demiş Fatih gelsin diye.Fatih Terim eski Fatih Terim değil son 2 senedir pek aktif olamadı.O yüzden takıma gelmesinide istemiyorum.Martin Jol ekol adam takımı iyi disipline eder.Ayrıca bize 2.kez teknik direktörler nedense dikiş tutmuyor.
(05-16-2011 05:43 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]2011-2012 sezon ligde kalma savaşı Kasımpaşa-6S Derbilerinin olduğu zaman 
bütün liglerdeki takımlar herzaman iniş çıkış yaşar. bunu unutma.Galatasaray'lı değilim ama görüşüm bu.
zaten belli bişey geçmişi en iyi takım olduğumuz ama benim için şuan önemli bu sene döküldük ya

(05-16-2011 07:01 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Herkes bişeyler demiş ama Caner'e hak veriyorum Lucescu bu takımda iyi iş yapar.Ama benim düşüncem Martin Jol'den yana.Turgay demiş Fatih gelsin diye.Fatih Terim eski Fatih Terim değil son 2 senedir pek aktif olamadı.O yüzden takıma gelmesinide istemiyorum.Martin Jol ekol adam takımı iyi disipline eder.Ayrıca bize 2.kez teknik direktörler nedense dikiş tutmuyor.
Rijkaard geldi ötesimi var bunun. Lucescu'da iyidir ama ben hala Fatih Hoca'dan yanayım. Hem onun 3. olacak =)) Terim 2 yıldır takım çalıştırmadı zaten ama bana kalırsa teknikdirektorlük 2 transfer 2 taktikle olacak iş değildir. Yeni başkan umarım futboldan anlıyordur.