Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe Kaçıyor !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hakemin bazı kararları hatalıydı bence ...
Saçma saçma yorumlar yazıyorsunuz gerçeği kabullenmek gerekir kardeşim fener maçı haketti penaltılar da doğruydu...!
Ne fenermiş arkadaş. Adamlar fenere gelince aslan kesiliyor, başka takımlara boyun eğiyor. Hakkımızla alıyoruz maçı. Neymiş 3 penaltı vermiş hakem. İtirazı olan varmı o pozisyonlara ?

Fenerle bu kadar uğraşmayın. Size yazık
(05-16-2011 03:48 PM)am4zinqs0v Yazılan: [ -> ]Ne fenermiş arkadaş. Adamlar fenere gelince aslan kesiliyor, başka takımlara boyun eğiyor. Hakkımızla alıyoruz maçı. Neymiş 3 penaltı vermiş hakem. İtirazı olan varmı o pozisyonlara ?

Fenerle bu kadar uğraşmayın. Size yazık

Türkiyenin ortalama %80 i Trabzonun şampiyon olmasını istiyorsa sorunu tuttuğun takımda ara.Wink
(05-16-2011 03:18 PM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Saçma saçma yorumlar yazıyorsunuz gerçeği kabullenmek gerekir kardeşim fener maçı haketti penaltılar da doğruydu...!

Adam Haklı Beyler...
(05-16-2011 12:16 PM)inculude Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:44 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:39 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:32 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Açıkçası maçı izlemedim pek bi yorum yapamayacağım ama Fener'e bunca laf atan adamlar nedense hiç Trabzon maçına bakmıyor. Maçın daha 8. dakikası durum 2-0 Wink
Niye bi anormallikmi var.Bastı adamlar attı 2 gol..Ben bi anormallik göremedim Trabzon maçında

Nedense bir tek FB maçlarında bir anormallik olur Ss.gif

MAÇTA HAKEM ODALARINI BASAN TAKIM SİZSİNİZ - GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ HESABI Big Grin

Ya yemin ediyorum bir gram mantık yok bizim vatandaşlarımızda. Arkadaş Türkiye nedir ? Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. İtirazı olan var mı ? Yok ! Madem ki hakem odası basıldı, bu devletin hukuku var anayasası var. Hadi diyelim hakemi onu bunu satın aldı Fenerbahçe yönetimi. Eh be arkadaş koskoca devleti de mi satın alıcak soruşturma başlatılmaması için ? Biraz insaf.. Buyrun BURADAN Marcus Merk'in maç yorumunu izleyebilirsiniz ve maçı izlemeden yorum yapan kardeşlerimizde pozisyonları görüp ne kadar saçma sapan yorumlar yaptıklarını görüceklerdir.
(05-16-2011 07:31 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(05-16-2011 12:16 PM)inculude Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:44 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:39 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:32 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Açıkçası maçı izlemedim pek bi yorum yapamayacağım ama Fener'e bunca laf atan adamlar nedense hiç Trabzon maçına bakmıyor. Maçın daha 8. dakikası durum 2-0 Wink
Niye bi anormallikmi var.Bastı adamlar attı 2 gol..Ben bi anormallik göremedim Trabzon maçında

Nedense bir tek FB maçlarında bir anormallik olur Ss.gif

MAÇTA HAKEM ODALARINI BASAN TAKIM SİZSİNİZ - GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ HESABI Big Grin

Ya yemin ediyorum bir gram mantık yok bizim vatandaşlarımızda. Arkadaş Türkiye nedir ? Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. İtirazı olan var mı ? Yok ! Madem ki hakem odası basıldı, bu devletin hukuku var anayasası var. Hadi diyelim hakemi onu bunu satın aldı Fenerbahçe yönetimi. Eh be arkadaş koskoca devleti de mi satın alıcak soruşturma başlatılmaması için ? Biraz insaf.. Buyrun BURADAN Marcus Merk'in maç yorumunu izleyebilirsiniz ve maçı izlemeden yorum yapan kardeşlerimizde pozisyonları görüp ne kadar saçma sapan yorumlar yaptıklarını görüceklerdir.

Hangi dünyada yaşıyosun ya hiçmi gazete okumaz tv de haber izlemezsin ben şimdi sana burda laf anlatmaya çalışsam anlamazsın çünkü futboldan hiç anlamadığın yazdığın yorumdan belli.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler