Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe Kaçıyor !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O değil de, Fenerbahçe sadece şampiyonluğa yakın olduğunda ortaya çıkan ve Fenerbahçeli olduğunu belli eden taraftara ve taraftarlara sahipsiniz. Garipsiniz hakikaten.
(05-16-2011 12:13 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]O değil de, Fenerbahçe sadece şampiyonluğa yakın olduğunda ortaya çıkan ve Fenerbahçeli olduğunu belli eden taraftara ve taraftarlara sahipsiniz. Garipsiniz hakikaten.

victory.gif güzel yakalamışsın olayı DOST
fener geçen seneden tecrübeli işini şansa bırakmaz 2 dakikalık şampiyonluk olmaz bu sene
Yazdıklarınıza bakıyorumda sadece gülüyorum maçın özetini izleyin kararların hepsi doğru hiç bi bok bilmiyorsanız yorumcuları dinleyin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp biz hakemlerle kazansaydık hakemleri satın alsaydık son maçta iki kere şampiyonluğu verip dünya tarihine geçmezdik ( Şerefli ikincilik kavramı ) o maçlarıda satın alırdık bazıları gibi son maçta 8 - 0 yenip şampiyon olurduk 30.05.1993 hatırlatılır. Cinematique Fenerbahçe taraftarı herzaman vardır sadece şampiyonluk yaklaştığında değil sizin taraftar gibi yanar döner değiliz en azından geçen sene son maçta bursalılar ile büzüktaş oldunuz çiçekler öpücükler karşılamalar bu sene inönüdeki maçta iki bursalı bıçaklandı bursadaki maç iptal oldu bu ne perhiz ne lahana turşusu bizim dostumuz dosttur düşmanımızda düşmandır menfaatler ve çıkarlar uğruna hareket etmeyiz takımda tutmayız, iyi günümüzdede kötü günümüzdede takımımızı destekleriz sizin gibi menfaat uğruna takım tutmayız bukalamun taraftar olmayız bursa şampiyon olduğunda yollarda gezen taraftarlarınızın videoları fotoları duruyor istersen atayım ö.m den gelelim iki dakikalık şampiyonluğa hıyarın birisi çıkmış yanlış anons yapmış taraftar ne yapsın inanmış en azından hayelde olsa yalanda olsa iki dakikada olsa biz kendi şampiyonluğumuza seviniyoruz bilader sizin gibi kolpa abeci taraftar değiliz başkalarının şampiyonluğuna sevinmiyoruz rakip takım şampiyon olamadı diye sokaklarda davul zurna ile gezmiyoruz delikanlı adam tek takım tutar tuttuğu takımla gurur duyar Şampiyonsun Fenerbahçe kıskananlar çatlasın kümede kal galatasaray Big Grin
Bu devirde maç veya hakem satın almayı çok kolay bişey sanıyorsunuz herhalde.Eğer öyle olsa son maçta 2 şampiyonluk gitmezdi yada 29 yıldır türkiye kupası hasreti çekmezdik değil mi ? Yada en basitinden biz maç satın alırken rakiplerimizin eli armut toplamazdı.Madem çok kolay maç satın almak 6saray veya 8taş niye almıyor arkadaş biraz mantıklı düşünün.FB maç satın alıyor hakem satın alıyor diyorsunuz.Bunu siz anlıyorsunuz diğer kulüplerin yöneticileri anlamıyor mu ? İşlem başlatsınlar o zaman.Yada hakem fenerbahçe sempatizanı diyelim ve Fenerbahçe'ye avantaj mı sağlıyor ? Eğer ki anormal bi durum olsa emin olun UEFA'ya kadar giden bir dava söz konusu olur. Ama çekememezlik işte. Ne zaman diğer kulüp taraftarları Fenerbahçe kazandı helal olsun derse işte bilin ki kıyamet yakındır Smile Daha fazla uzatıp tartışma çıkartmanın gereği yok. İyi günler.
(05-15-2011 11:49 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:44 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:39 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:32 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Açıkçası maçı izlemedim pek bi yorum yapamayacağım ama Fener'e bunca laf atan adamlar nedense hiç Trabzon maçına bakmıyor. Maçın daha 8. dakikası durum 2-0 Wink
Niye bi anormallikmi var.Bastı adamlar attı 2 gol..Ben bi anormallik göremedim Trabzon maçında

Nedense bir tek FB maçlarında bir anormallik olur Ss.gif

Cüneyt Çakır Alexe aşırı sempati duyuyor galiba 3 penaltı nedemek 1 tanede serbest vuruş Ota boka penaltı verip kart çıkatdı Az kalsın fenev forması giyip timsah yürüyüşü yapıcaktı.
Sen ilk once takımın ismini düzgün söyle cocuk sonra insanlarla polemiğe gir tamammı maçı izle sonra yorum yap ayrıyetten !
(05-15-2011 11:32 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Açıkçası maçı izlemedim pek bi yorum yapamayacağım ama Fener'e bunca laf atan adamlar nedense hiç Trabzon maçına bakmıyor. Maçın daha 8. dakikası durum 2-0 Wink
Niye bi anormallikmi var.Bastı adamlar attı 2 gol..Ben bi anormallik göremedim Trabzon maçında

kızma yav Big Grin
(05-16-2011 10:12 AM)Fenerbahçe33 Yazılan: [ -> ]
(05-15-2011 11:49 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]

Cüneyt Çakır Alexe aşırı sempati duyuyor galiba 3 penaltı nedemek 1 tanede serbest vuruş Ota boka penaltı verip kart çıkatdı Az kalsın fenev forması giyip timsah yürüyüşü yapıcaktı.
Sen ilk once takımın ismini düzgün söyle cocuk sonra insanlarla polemiğe gir tamammı maçı izle sonra yorum yap ayrıyetten !

ben maçı izlemedim ama statyumda yorumları dinledim sergen yalçın bariz penaltı diyor 3 nede sen ne konuşuyon

MAÇTA HAKEM ODALARINI BASAN TAKIM SİZSİNİZ - GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ HESABI Big Grin
gereksiz polemiklere giriyosunuz..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler