Sadece OHA diyorum. ( G1 forumunda yenilenen grafikler başlıklı konunun altına yazılmış. )
T Bomb
Used: 8.03 % - %'lik kullanımı.
Players: 2029 - Satın alan oyuncular.
Days: 79305 - Satın alınan itemin toplam günlüğü.
ve dakikalar geçtikçe bu gün istatistikler artıyor 0.o
Of of satın alan çok fazla kişi var yandık

bu istatistiği gördükden sonra neden sadece Medic'in kostümünü koymuşlar çok iyi anladım.
Gamersfirst sonunda anladı ürün vermeden para kazanamaz, verincede gelsin paralar

No m14 odalar kuruyorduk artık No t-bomb odalar kurarız olur biter.
Resmi forum sitesi ve diğer forum sitelerinde yapılan anketler, T-Bomb'un CQC haritalarında kullanılmasının meydana getirdiği riskleri açık bir şekilde ortaya koymaktadır.Buna rağmen, War Rock oyun yönetimi, mevcut anketleri yok saymıştır.
T-Bomb'un CQC haritalarında kullanılmasının engellenmesi büyük bir isabet olacaktı.Ne yazık ki, oyuncuların talebi rağbet görmedi.
War Rock oyun yönetiminin kararına saygı duymaktayım. Hiçbir şekilde boykot kampanyalarına destek vermeyeceğimi belirtir, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım.
ÖÖh bayağı bir rabet görmüş huh ?
(05-14-2011 12:23 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]bu istatistiği gördükden sonra neden sadece Medic'in kostümünü koymuşlar çok iyi anladım.
Kısa sürede diğer kostümlerde gelicektir . Onların bir bildiği vardır . Daha güzel eventlerle o kostümlerde gelicektir .
bazıları etkisi biraz düşmüş diyorlar