Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bugün(13 Mayıs) T-Bomb alım istatistiği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-14-2011 08:20 AM)Emre GÖRÜR Yazılan: [ -> ]bazıları etkisi biraz düşmüş diyorlar Ss.gif

Tamamen aynı değişen bir şey yok
Zaten hangi odaya girsem en az 2-3 kişiden var şuan t-bomb. Bazen iyiki almışım diyorum
adamlar nasıl para kazancaklarını biliyorlar Big Grin
Yazın gold silahları da çıkartırlar pazar alanına işte o zaman asıl para akar Smile
T bombla oynamaktan ne zevk alıyorsunuz?
(05-14-2011 10:32 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Zaten hangi odaya girsem en az 2-3 kişiden var şuan t-bomb. Bazen iyiki almışım diyorum

Merak etme senin gibiler için NO T-BOMB odaları kuruyoruz.Hala daha kullanıyorsan kickliyoruz.Odalarıma giremeyeceğini söyliyeyim.
ekranın karşısına geçmişler, birbirleriyle şakalaşıyorlar, T-bomb atıp duruyorlar, gülüp eğleniyorlar, oradaki çocuk soruyor, benim neden T-Bomb'un yok, Anne bizim neden T-Bomb'umuz yok bana neden almıyorsun !
(05-14-2011 12:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ekranın karşısına geçmişler, birbirleriyle şakalaşıyorlar, T-bomb atıp duruyorlar, gülüp eğleniyorlar, oradaki çocuk soruyor, benim neden T-Bomb'un yok, Anne bizim neden T-Bomb'umuz yok bana neden almıyorsun !

adamım
(05-14-2011 12:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ekranın karşısına geçmişler, birbirleriyle şakalaşıyorlar, T-bomb atıp duruyorlar, gülüp eğleniyorlar, oradaki çocuk soruyor, benim neden T-Bomb'un yok, Anne bizim neden T-Bomb'umuz yok bana neden almıyorsun !

Eğer beni seçerseniz her aileye Hilal Kart verecem. Artık herkesin T-Bomb'u olacak. Babalar artık çocukları 1 tane isteseler 5 tane alacaklar !

(05-14-2011 11:41 AM)bestsavior Yazılan: [ -> ]
(05-14-2011 10:32 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Zaten hangi odaya girsem en az 2-3 kişiden var şuan t-bomb. Bazen iyiki almışım diyorum

Merak etme senin gibiler için NO T-BOMB odaları kuruyoruz.Hala daha kullanıyorsan kickliyoruz.Odalarıma giremeyeceğini söyliyeyim.

Daha önce bulunmuş muydum ?

Hahahha Big Grin Big Grin victory.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler