Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: H@nifi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(05-13-2011 10:12 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(05-13-2011 08:32 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(05-13-2011 08:18 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Bu arkadaşla oyundan konuştum metin 2 de ödülleri varmış t bombu gelmeden önce 300 günü mü ne vardı zaten bütün parasını oyuna harcıyormuş ve ayda 1 kere bile dışarı çıkmıyormuş

Asosyal Emo.

Hehehe ya kendini soyutlamak nasıl birşey ya ben 1 hafta arkadaşlarımı göremiyim kafayı yiyorum hadi kendini soyutladın ya insan bu kadar parayı oyuna verirmi arkadaş ben o kadar parayla neler alırım kendime.Bence birkaç kişi benle gelsin pendikde buluşalım bu hanifinin ip den evini bulalım çikilat kolonya-ğı klasiğiyle bir ziyaret edelim böle dış dünyaya felan çıkartalım çikilatla kolonu ben alırım siz gaz maskesi + filtre + güneş kremi felan alın bir imoyuda dünyaya kazandılarım.Ama korkum var ya üzerimize saldırırsa ????Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gif

Kızlar benden
İthamlar fazla ağır değilmi beyler Ss.gif
Oyundan zevk alacaksın ki oynadığını bilesin öyle değil mi ? Kendini hakikaten bir idiot gibi odaya tıkamanın mazoşistlik yapmanın ne alemi var ? Dışarıda sosyal hayat var -.-
(05-13-2011 10:38 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-13-2011 10:12 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(05-13-2011 08:32 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(05-13-2011 08:18 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Bu arkadaşla oyundan konuştum metin 2 de ödülleri varmış t bombu gelmeden önce 300 günü mü ne vardı zaten bütün parasını oyuna harcıyormuş ve ayda 1 kere bile dışarı çıkmıyormuş

Asosyal Emo.

Hehehe ya kendini soyutlamak nasıl birşey ya ben 1 hafta arkadaşlarımı göremiyim kafayı yiyorum hadi kendini soyutladın ya insan bu kadar parayı oyuna verirmi arkadaş ben o kadar parayla neler alırım kendime.Bence birkaç kişi benle gelsin pendikde buluşalım bu hanifinin ip den evini bulalım çikilat kolonya-ğı klasiğiyle bir ziyaret edelim böle dış dünyaya felan çıkartalım çikilatla kolonu ben alırım siz gaz maskesi + filtre + güneş kremi felan alın bir imoyuda dünyaya kazandılarım.Ama korkum var ya üzerimize saldırırsa ????Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gif

Kızlar benden

Önce adamı temiz hava ve güneş ile karşılaştıralım sonra ben onu karaköye ayrı götürürüm istersen sende gelirsin Big GrinBig Grin
Sıkıntı büyük.Beni evimden aldırıp, dövdürecekti x)
Hayat oyundan ibaret değildir.
Resmen saçmalık bunun yaptığı.
Buna sadece yuuuuhhhhhhhhhhhh denir Smile
bu adam uçmuş Big Grin
ailesi hiçmi ilgilenmez abicim Ss.gif

Sherlock

Zevk meselesi ama bence anlamsız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler