Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: H@nifi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(05-13-2011 08:16 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Şöyle her itemden 2 yıllık alacak kadar param bi' türlü olmadı.Peeehh.
Olur belki bir gün.

Batu gel efkâr dağıtalım Sad

Zaten T-Bomb kalktığında bu adamın evet 300'den fazla TBomb'u vardı zaten.
Ama şuna eminim ki: Bu adam zevk almıyordur oyundan;bir işi yapacaksan eğer küçük küçük başlamalısın ki bir sonraki parçayı alabilmek için can atasın;uyurken onun hayali ile uyumak,kalktığında onun hayalini kurarak kahv6nı etmeli.
Bu kişi zevkini birinci haftasında tamamlayıp level ve kill derdine düşmüş.
falan filan işte... [ Benim görüşüm ]
normal birisi olduğuna zaten inanmıyordum. Metin2'yi oynayan insana bile bir farklı bakarım kaldıkı orada madalya alan kişiden bekleyeceğim haraketler. Yazık yani ne diyeyim gerçekten harcadığı paraya yazık. Bu kişiye yapılabilecek en iyi şey accountunu banlayıp oyunu bırakmasını sağlamaktır yoksa ileride bu iş yüzünden büyük sorunlarla karşı karşıya gelebilir.
laa elalemın derdı sızımı gerdı allah allah sıze ne eee zengının malı zugurtun parmaklarını yorarmıs hahaha .s
Allah insanı manyak etmesin...
(05-13-2011 08:55 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]normal birisi olduğuna zaten inanmıyordum. Metin2'yi oynayan insana bile bir farklı bakarım kaldıkı orada madalya alan kişiden bekleyeceğim haraketler. Yazık yani ne diyeyim gerçekten harcadığı paraya yazık. Bu kişiye yapılabilecek en iyi şey accountunu banlayıp oyunu bırakmasını sağlamaktır yoksa ileride bu iş yüzünden büyük sorunlarla karşı karşıya gelebilir.
Adam para sıçıyor.Kod istesen vermez,tüküreyim böyle işe.
(05-13-2011 08:32 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(05-13-2011 08:18 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Bu arkadaşla oyundan konuştum metin 2 de ödülleri varmış t bombu gelmeden önce 300 günü mü ne vardı zaten bütün parasını oyuna harcıyormuş ve ayda 1 kere bile dışarı çıkmıyormuş

Asosyal Emo.

Hehehe ya kendini soyutlamak nasıl birşey ya ben 1 hafta arkadaşlarımı göremiyim kafayı yiyorum hadi kendini soyutladın ya insan bu kadar parayı oyuna verirmi arkadaş ben o kadar parayla neler alırım kendime.Bence birkaç kişi benle gelsin pendikde buluşalım bu hanifinin ip den evini bulalım çikilat kolonya-ğı klasiğiyle bir ziyaret edelim böle dış dünyaya felan çıkartalım çikilatla kolonu ben alırım siz gaz maskesi + filtre + güneş kremi felan alın bir imoyuda dünyaya kazandılarım.Ama korkum var ya üzerimize saldırırsa ????Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gif

Gerçi ben wr bıraktım ve 2 şey kazandım 1 otomatik olarak iddaayıda bıraktım çünkü wr için gerçek kazandığım parayı vermek güzel değil kolay para vermek daha akıllıca 2 stress yapmıyorum oyuna stress atma için giriyordum ama sinirleniyordum oyundanda en sevdiğim arkadaşlarımın 1 i nikah olayı falan oldu girmiyor biride rusyalara gitti barmen olarak nataşaları götürcek Big Grin bende bu bahaneyle 1 ay gibi süreyle girmiyorum boş vakitletimi Metro 2033 yama çalışmasıyla dolduruyorum.Ama event gelmiş söyleyin oyunun durumu iyiyse girerim.
Adamın keyfi beyler dağılın isterse 10 yıllık stok yapar Canı istemiş almış Big Grin
adam asosyal ama resmen burjuva.D
(05-13-2011 10:12 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(05-13-2011 08:32 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(05-13-2011 08:18 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Bu arkadaşla oyundan konuştum metin 2 de ödülleri varmış t bombu gelmeden önce 300 günü mü ne vardı zaten bütün parasını oyuna harcıyormuş ve ayda 1 kere bile dışarı çıkmıyormuş

Asosyal Emo.

Hehehe ya kendini soyutlamak nasıl birşey ya ben 1 hafta arkadaşlarımı göremiyim kafayı yiyorum hadi kendini soyutladın ya insan bu kadar parayı oyuna verirmi arkadaş ben o kadar parayla neler alırım kendime.Bence birkaç kişi benle gelsin pendikde buluşalım bu hanifinin ip den evini bulalım çikilat kolonya-ğı klasiğiyle bir ziyaret edelim böle dış dünyaya felan çıkartalım çikilatla kolonu ben alırım siz gaz maskesi + filtre + güneş kremi felan alın bir imoyuda dünyaya kazandılarım.Ama korkum var ya üzerimize saldırırsa ????Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gif

Gerçi ben wr bıraktım ve 2 şey kazandım 1 otomatik olarak iddaayıda bıraktım çünkü wr için gerçek kazandığım parayı vermek güzel değil kolay para vermek daha akıllıca 2 stress yapmıyorum oyuna stress atma için giriyordum ama sinirleniyordum oyundanda en sevdiğim arkadaşlarımın 1 i nikah olayı falan oldu girmiyor biride rusyalara gitti barmen olarak nataşaları götürcek Big Grin bende bu bahaneyle 1 ay gibi süreyle girmiyorum boş vakitletimi Metro 2033 yama çalışmasıyla dolduruyorum.Ama event gelmiş söyleyin oyunun durumu iyiyse girerim.

aslında chapter 3 için ilk adım uygulanmış durumda oyundaki grafik formatları yenilenmiş diyebiliriz bunun dışında hackler kol geziyor ama 1 aya kalmaz oyun tam oturur ve hack mack kalmaz ( en azından bana göre) Smile t-bomb geldi cqcde 16lıklarda pek oynanmıyor (laf arası 90 günde ben aldım Big Grin ) xtremelife seni tanırım pargona eastten benim nick bytesko buyur gel devam edelim easte iyi bir insansın. neyse benden bu kadar çok konuştum gün sonunuz hayrola Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler