(05-13-2011 08:16 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Şöyle her itemden 2 yıllık alacak kadar param bi' türlü olmadı.Peeehh.
Olur belki bir gün.
Batu gel efkâr dağıtalım
Zaten T-Bomb kalktığında bu adamın evet 300'den fazla TBomb'u vardı zaten.
Ama şuna eminim ki: Bu adam zevk almıyordur oyundan;bir işi yapacaksan eğer küçük küçük başlamalısın ki bir sonraki parçayı alabilmek için can atasın;uyurken onun hayali ile uyumak,kalktığında onun hayalini kurarak kahv6nı etmeli.
Bu kişi zevkini birinci haftasında tamamlayıp level ve kill derdine düşmüş.
falan filan işte... [ Benim görüşüm ]
normal birisi olduğuna zaten inanmıyordum. Metin2'yi oynayan insana bile bir farklı bakarım kaldıkı orada madalya alan kişiden bekleyeceğim haraketler. Yazık yani ne diyeyim gerçekten harcadığı paraya yazık. Bu kişiye yapılabilecek en iyi şey accountunu banlayıp oyunu bırakmasını sağlamaktır yoksa ileride bu iş yüzünden büyük sorunlarla karşı karşıya gelebilir.
laa elalemın derdı sızımı gerdı allah allah sıze ne eee zengının malı zugurtun parmaklarını yorarmıs hahaha .s
Allah insanı manyak etmesin...
(05-13-2011 08:55 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]normal birisi olduğuna zaten inanmıyordum. Metin2'yi oynayan insana bile bir farklı bakarım kaldıkı orada madalya alan kişiden bekleyeceğim haraketler. Yazık yani ne diyeyim gerçekten harcadığı paraya yazık. Bu kişiye yapılabilecek en iyi şey accountunu banlayıp oyunu bırakmasını sağlamaktır yoksa ileride bu iş yüzünden büyük sorunlarla karşı karşıya gelebilir.
Adam para sıçıyor.Kod istesen vermez,tüküreyim böyle işe.
Adamın keyfi beyler dağılın isterse 10 yıllık stok yapar Canı istemiş almış

adam asosyal ama resmen burjuva.D