Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dediğimi yapsammı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(05-12-2011 09:55 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]zamanında muşta taşırdım cebimde Smile sonra kayboldu nere gitti bilmiyorum Big Grin ama oturtabilirsen adamın suratını dağıtırsın.yada dikiş tutmaz alıcaksın çok ince o soktunmu acısından duramaz.

onu taşımak suç.
Polis kelebeği yakaladığında elinden büyükse senin üzerinde uygulama hakkı var dikiş atmaz da öyle eğer polisin tersine gidersen onu senin üzerinde deneme hakkı var Sad
Taşımanın, bulundurmanın, üretmenin, satmanın ve teminin kolaylaştırmasını sağlamak 6 aya kadar hapis ve 5 tl den 10000 tl ye kadar para cezası...

kullanmasıda kasıtlı adam yaralamaya girer. onun cezasıda ayrıdır.
biber gazı almak en mantıklısı sıktımmı adam bişey yapamaz Smile
(05-12-2011 10:02 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Polis kelebeği yakaladığında elinden büyükse senin üzerinde uygulama hakkı var dikiş atmaz da öyle eğer polisin tersine gidersen onu senin üzerinde deneme hakkı var Sad

Yok artık Ali SamiBig Grin

En temizi biber gazıbeyfendi
dur az sonra bomba bi post gelecek arkadaşımızdan Big Grin
(05-12-2011 09:42 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bende var. Fotosunu çekip yüklüyorum. Bu tarz bişey al Kutayın dediği gibi sivri uçlu olmasın. Çene kemiğini çatlatıp çıkarmada üzerine yoktur. Şahsen iz bıraktığım 3-4 kişi vardır bu muştayla. Yakalanma dışında bi dezavantajı yok gibi. Kendi elini acıtan arkadaş onu nasıl başardın ? Big Grin

[Resim: 65tq2x.jpg]

[Resim: 2h5qwj7.jpg]

[Resim: 1zwbyq9.jpg]

Big GrinBig Grin Duvara vurmayı denedin mi hiç ? Big GrinBig Grin
Bende yok almayıda hiç düşünmedim ama arkadaşımda var. Onun şakalaşırken bile ne acılar çekiyorduk hala izleri duruyor. Ben almanı tavsiye etmem. Arkadaşların dediği gibi vurduğun zaman affetmez. Taşımak suç olduğu gibi gasp eden adam senden şikayetçi olduğu durumda suçlu konumuna bile düşebilirsin bu aletten dolayı. Ee tabi senin elinde onu gören gaspçı bıçak çekicektir ve sonu ne olur hiç belli olmaz. Diyeceğim o ki en iyisi biber gazı. Onu adama sıkınca zaten etkisiz hale gelicek victory.gif
(05-12-2011 10:13 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]
(05-12-2011 09:42 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bende var. Fotosunu çekip yüklüyorum. Bu tarz bişey al Kutayın dediği gibi sivri uçlu olmasın. Çene kemiğini çatlatıp çıkarmada üzerine yoktur. Şahsen iz bıraktığım 3-4 kişi vardır bu muştayla. Yakalanma dışında bi dezavantajı yok gibi. Kendi elini acıtan arkadaş onu nasıl başardın ? Big Grin

[Resim: 65tq2x.jpg]

[Resim: 2h5qwj7.jpg]

[Resim: 1zwbyq9.jpg]

Big GrinBig Grin Duvara vurmayı denedin mi hiç ? Big GrinBig Grin

Denedim tabikide. Duvarda 3-4 milim kadar çöktü , muştanın üzeri hafif boya atar gibi oldu ve elimin tabanı 3-4 dakika kadar kızarık kaldı. ama öyle acıma durumu filan olmadı.
Ben İzmir fuarında almıştım masa altından Smile Hala duruyor yakalanırsan vay haline Smile
Yok muştaymış yok dikiş tutmaz sokaklarda pankartlara asılan sopalardan al bir tane Big Grin bizim arkadaş onla dolaşıyordu Big Grin mantıklı değil mi ? Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler