Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dediğimi yapsammı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Beyler bugün 3 kişi tarafından gasp edilip sağlam bi dayak yedim.Bıçakları yoktu sadece bi sopayla.Bizim burada böyle olaylar çok oluyor ve ben hukuka yönelik olmasa ve suç olduğunu bile bile muşta almaya karar verdim.Muşta ( gta da elinde demir gibi yumruk gibi bişi tutuyo o) Gerçekte çok acıtırmış kemiği toz ediyomuş flan duydum.Kullanan varmı nasıl kullanılmalı neresine vurmalıyım?
Alsammı?
Bende var. Elmacık kemiğine sert bir şekilde vurursan çatlatır. Ancak; karşındaki kişi şikayetçi olursa durumun vahim. Çok pis şeyler olur. Ayrıca polis üstünde yakalarsa bile cezan var bıçak gibi açıklaması olmaz. Sen bilirsin. Sağlam bir şeydir. Yüze vuracaksın.
Bende vardı ama almanı hiç tavsiye etmem hem kendi elin acıyor yanlış tutarsan bide polis yakalarsa işin çok kötü Sad
Cezası varm045.gif

Biber gazı alabilirsin.
Bende var. Alacaksan ucunda sivri bişey olmayanından al batacak bişey olmasın. Elmacık kemiğine ve kaş üstüne vur göze ve çeneye sakın vurma sakat bırakırsın!
(05-12-2011 09:21 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Bende vardı ama almanı hiç tavsiye etmem hem kendi elin acıyor yanlış tutarsan bide polis yakalarsa işin çok kötü Sad

Kendi elini nasıl acıtıyorsun Big GrinBig Grin
He bide yasazeki'nin dediği gibi surata vurursan affetmez vallaha Big Grin
Dayak yemişsin ve foruma konu açıyorsun ? İlginç.

Neyse bende var sağlam alettir burnuna vursan yeter kırar atar adamın kemiğini.Ama üstünde yakalanırsan problem olur.Ama sanmıyorum yakalancağını polis tek tek sokaktaki adamı arama yapmaz.Onun haricinde kelebek öneririm en temizi o elin yatkınsa kolay kavrarsın.
(05-12-2011 09:24 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(05-12-2011 09:21 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Bende vardı ama almanı hiç tavsiye etmem hem kendi elin acıyor yanlış tutarsan bide polis yakalarsa işin çok kötü Sad

Bir keresinde duvara vurmuştum da Big GrinBig GrinBig Grin
(05-12-2011 09:24 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]

Tecrübesiz isen parmaklarını kırabilirsinbeyfendi
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler