Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mkask jamesmoody banned
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
sanırım bu clan powerlevel vede forumda böyle olmadığını iddaa çabasında birkaç konu gördüm.artık görünen köy misali birisi daha banlanmış statsda level bilgileri yazmıyor ama daha önceki kurçöz odaları bunun kanıtıdır sanırsam.
[Resim: br6oQ.jpg]
Detayını bilemem fakat mkataturk hakkıyla gelmedi o level'a.

Bu, o clanda powerlevel yapan olduğunu gösterir.
(05-11-2011 06:01 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Detayını bilemem fakat mkataturk hakkıyla gelmedi o level'a.

Bu, o clanda powerlevel yapan olduğunu gösterir.

bende onu demek istiyorum.powerlevel yapıp clanca bu forumu kendilerini aklamak için kullanıyorlar.wtr üyelerinin buna taviz vermemesi gerektiği için konu açma gereği hissettim.
Hakkıyla level almıyanlar istedikleri hedefe ulaşamazlar . Elbet bir gün ban yerler .
belki küfürden yemiştir ban
İnş süresizdir Hakkıyla kasmadıktan sonra istersen 100 ol gözümde zerre değeri yok
(05-11-2011 07:43 AM)statikkk Yazılan: [ -> ]belki küfürden yemiştir ban

Artık küfürden ban atılmıyor galiba Hızır ilgilenmediği için bu aralar küfürden ban olmuyor...
Mkataturk e güvenim sonsuz sadece onu derim. Clana aldıkları insanlar hakkında evet var bazı hack ve plevel yapan oyuncular ama mkataturk yazdan beri takip ediyorum hakkıyla oldu.
(05-11-2011 10:34 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Mkataturk e güvenim sonsuz sadece onu derim. Clana aldıkları insanlar hakkında evet var bazı hack ve plevel yapan oyuncular ama mkataturk yazdan beri takip ediyorum hakkıyla oldu.

O çar eskiden OPK odalarında geziyordu, sana hakkıyla kastığından mı bahsetti ki bu konuda bu kadar çok güveniyorsun?
Yaz boyunca hep takip ettim bugüne kadar hiç görmedim açıkçası.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler