Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mkask jamesmoody banned
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-12-2011 12:46 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]
(05-11-2011 10:24 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]
(05-11-2011 06:26 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]
(05-11-2011 06:01 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Detayını bilemem fakat mkataturk hakkıyla gelmedi o level'a.

Bu, o clanda powerlevel yapan olduğunu gösterir.
Kardeşim tanımadan neden adama iftira atıyosun.Senelerce tanırım mkataturk u
bir kere hack açtığını,powerlwl yaptıgını,oyun içinde edepsizce konustugunu hiç görmedim..Oyun içinde efendiliğini takınıp stres atmaya çalışan bir oyuncudur..Lütfen karalamayalım kimseyi bilip bilmeden Ss.gif

Dürüst ol biraz lütfen.
Dürüst olmasam yalan söylerdim ki hiç sevmediğim şey yalandır..Kullanmış olsa söylerdim mkataturkle samimiyetim yok sadece oyunda görüyorum.Onu savunmakta bana bişey kazandırmaz fakat gördüklerim bunlar aksini söyleyemem..

Ben hack kullandı demedim ki?OPK odalarında kasıldı.
(05-12-2011 02:32 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]
(05-12-2011 12:46 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]
(05-11-2011 10:24 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]
(05-11-2011 06:26 PM)statikkk Yazılan: [ -> ]
(05-11-2011 06:01 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Detayını bilemem fakat mkataturk hakkıyla gelmedi o level'a.

Bu, o clanda powerlevel yapan olduğunu gösterir.
Kardeşim tanımadan neden adama iftira atıyosun.Senelerce tanırım mkataturk u
bir kere hack açtığını,powerlwl yaptıgını,oyun içinde edepsizce konustugunu hiç görmedim..Oyun içinde efendiliğini takınıp stres atmaya çalışan bir oyuncudur..Lütfen karalamayalım kimseyi bilip bilmeden Ss.gif

Dürüst ol biraz lütfen.
Dürüst olmasam yalan söylerdim ki hiç sevmediğim şey yalandır..Kullanmış olsa söylerdim mkataturkle samimiyetim yok sadece oyunda görüyorum.Onu savunmakta bana bişey kazandırmaz fakat gördüklerim bunlar aksini söyleyemem..

Ben hack kullandı demedim ki?OPK odalarında kasıldı.

Mustafa haklı.O char eskiden level düşmüştü son zamanlar nasıl kasıldığını bilemem.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler