Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Moderatör Alımları Başlamıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
İsim Soyisim: Berk Büber

Doğum Tarihi: 05.02.1995

İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Intermediate

Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : Yok

Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Darkorbit resmi forum.

Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) :Farketmez

Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : Sabah 12 ile akşam 12 ye kadar online olabilirim.Teldende girebilirim foruma.

Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır :Haziran 2008

Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri :xbaradax-dontbefunny-executineer-xnaviqator-sawshameless-j4ckdaniels

Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:SoH-Estergon-GwD-SaW-TsT-OTTO

Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Lise 3 TM
İsim Soyisim: Ege Nazlı

Doğum Tarihi: 31.07.1993

İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Intermediate

Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Facebookta önceden arkadaşımla fıkra sayfası kurmuştuk, kapandı.

Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Nereye uygun görürseniz görevimi yaparım

Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : Bütün gün foruma bakarım.

Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Şubat 2010 da başladım, devam ediyorum oyuna

Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : egeovic31, egeshow, jbond0089, k1llz0ne96, 4ndromakhe

Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: EverLasT adlı clanda 4ndromakhe adlı hesabım, daha önceden egeovic31 e clan kurmuştum fakat anlaşmazlıklar olunca kapattım clanı.

Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıf
(06-22-2011 12:14 PM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]İsim Soyisim: Berk Büber

Doğum Tarihi: 05.02.1995

Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Darkorbit resmi forum.

Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) :Farketmez

Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : Sabah 12 ile akşam 12 ye kadar online olabilirim.Teldende girebilirim foruma.

Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır :Haziran 2008

Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri :xbaradax-dontbefunny-executineer-xnaviqator-sawshameless-j4ckdaniels

Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:SoH-Estergon-GwD-SaW-TsT-OTTO

Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Lise 3 TM

Aynı başvuruyu 3 kere yapmana anlam veremedim. Ss.gif
*İsim Soyisim: Kaan Doğukan Aydoğan
*Doğum Tarihi: 21.02.1997
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Advanced
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://www.oyuncehennemi.com
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Kendi MyBB forumumu kurmuştum deneme amaçlı.
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Farketmez
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : Sabah 9 akşam 6.
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Evet 2010'dan beri.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : sc00field,xl3lizzard27
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: Yok.
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Öğrenci.
*İsim Soyisim: Mustafa Yılmaz
*Doğum Tarihi: 27.07.1975
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) :WarrockTeamda yardımcı Yoneticilik yaptım.Gamerstrde Moderatörüm
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): --
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Farketmez
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : akşam (15-17) Herzaman Forum Açık olur..
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet 5 sene oldu
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : ceyhun064,my_life sharlockholmes , Kingimmortalll
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:Gameower,GhostTeam,KingOfTeam
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Polis
*İsim Soyisim: Berk ÇAKAL
*Doğum Tarihi: 25.05.1994
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : intermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : -
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): MyBB tecrübem var
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Warrock Teknik Destek
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : sabah (1-7)
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : 2 sene
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : s0ylu donk1shoot
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:APB,NOV,RAP
(05-10-2011 05:38 PM)Owner Yazılan: [ -> ]
Örnek Başvuru Yazılan:*İsim Soyisim: Serkan KEÇECİ
*Doğum Tarihi: 25.08.1996
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : pre
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) :www.warrocklive.com
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): - MyBB tecrubem yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : video bolumu ve teknik destek
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : saat aralıgı belli olmuyor gunun her saatı forumda olabiliyorum gunde en az 1.5 saat
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet (yanlıs hatırlamıyorsam) haziran 2007'den beri
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : kokopupu,camp3rush,abdllah96,r3sp3ctful
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: klan takılmıyorum
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : istanbuk behcet kemal caglar lısesi 10.sınıf

WTR Ekibi
*İsim Soyisim: Eray GERÇEK
*Doğum Tarihi: 20.12.1993
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) Beginner
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://pckophat.net/ 2 Sene önce forumken modluk yapmıştım. http://www.oyuncehennemi.com 2 ay deneme mod oldum ama o sıra pc bozulduğu için baya uzak kalmıştım ve görevim alınmıştı.
Ayrıca bazı VB tabanlı sitelerde yöneticiliklerim oldu ama siteler kapandığı için yazma gereği duymuyorum.
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): - MyBB tecrubem yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : " Warrock Teknik Destek vede Oyunda Yaşadığınız Sorunlar " ve " Warrock Oynarken "
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : Genelde babama yardıma gittiğim için akşamları 19:00-20:00 suları online olup, en erken 23:00 çıkarım.
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Evet. 2007'nin son yarısında veya 2008'in ilk çeyreğinde başladım ama o zaman internetim kotalı olduğu için bırakmak zorunda kalmıştım 3 ay önce tekrar başladım
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : guardian3033
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: WOTA - hBw
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Endüstri Meslek Lisesi Mezunu
*İsim Soyisim: Dorukhan Ömer Akay
*Doğum Tarihi: 29.03.1995
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Advanced
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://www.smkforum.com Süper modluk http://www.hiphoop.net ,www.warrockfire.com Süper modluk,www.warrockhit.com Süper modluk,warrockfire ve hit'de ticket servisinde bulundum
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): http://www.hiphoop.net - MyBB tecrübem var
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Teamspeak 3 Bölümü
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : akşam (8-12)
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Evet,2007 Beri
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : xholyst3rz,th3silent,ctabar0n,cihadfear,loskhanz
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: İmmortal Soldiers,İslam,Justice,Los Califas,CTA,WUF

Big Grin
*İsim Soyisim: Mehmet Yaman
*Doğum Tarihi: 02.09.1996
*İngilizce seviyesi : close to the top
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : Yok
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Farketmez.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : 4-5 saat
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : 2 yıldır oynuyorum
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : xmegatronn
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: Yok

Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-WarrockT...z1R7EonAyN
Warrock Türkiye Destek Platformu
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler