Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Moderatör Alımları Başlamıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(05-10-2011 05:38 PM)Owner Yazılan: [ -> ]Örnek başvuru formunu Alıntı yapıp başvurunuzu yapınız. Bundan sonra tüm başvurular bu konu altında olacaktır vede başvurular kapanmayacaktır.

Örnek Başvuru Yazılan:*İsim Soyisim: Turgay EMEK
*Doğum Tarihi: 21.02.1992
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Advanced
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://www.teknikdirektor.gen.tr
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): http://www.warrockhit.com - MyBB tecrübem var
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Warrock Teknik Destek
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : akşam (8-12)
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet Haziran 2006'dan beri
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : gstrgy07 themvpwall qstrgy07 vvarocktr
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: BBD MVP ANT
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği 1. sınıf

WTR Ekibi

İsim Soyisim: Mücahit akyıldız

Dogum tarihi : 25.2.1995

lngilizce seviyesi : intermediate

Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) :Yok Smile

adminlik deneyimi yok *-*

Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak): Youtube'dan videolar

Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : hafta ici ögleden sonra saat 2-5 hafta sonu bütün gün acıgım

Aktive olarak warrock oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet oynuyorum & ocak 2008'den beri

bugüne kadar oynadıgım nickler : mu2026,esterp0wer,kintastin,carbon264,x98killerx,pixma140,pushmygame

Bugüne kadar girdigimiz clanlar : HSGF,LMD

Egitim durumum : lise 2 almanyada okuyorum Smile

lnglizcem iyi almancam yüksek derecede
*İsim Soyisim: Veli Akpınar
*Doğum Tarihi: 02,03,1997
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : İntermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz :Hayır
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Warrock
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : sabah 7'den akşam 10.
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Evet.Mart 2008'den beri.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : tam1rapci,ramboye7a (çalındı) şidiki:thebiggesturkey
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: [NGTR] Nova Gaming TR [NGTR] ,New Generation Players Şimdi [SAW] SlayersAndWarrock.
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Bursa Merinos İlköğretim okulu 8.sınıf
beyfendi
*İsim Soyisim: Muhammed ÖZKAN
*Doğum Tarihi: 19.10.1995
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Advanced
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : ---
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): - MyBB tecrübem var
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Warrock Teknik Destek Ekibi
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : akşam (8-12)
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet Ekim 2008'den beri
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : mamy0809 - ncas0urce-rebelli0uss
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: GNA - UTL
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Lise 2 / Öğrenci
İsim Soyisim:Sergen subaşı
*Doğum Tarih16.05.1995
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Pre-intermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : ---www.warrockfire.com super mod ve arkadasımın kurdugu bır forumda admınlık yaptım forum suan kapalı
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): --- Fpsforum.totalh.com suan kapalı ama arkadasımın forum sıtesı bır sorun varmıs
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Warrock Dışındaki Her şey / Güncel Haberler warrock teknık destek veya warrock normal moderator
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : okullar kapandı 7/24 burdayım
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır :mayıs 2008 den berı oynuyorum
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : athem1 elelem45 turklord45
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: kzn
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Manisa endüstri meslek lisesi lise 2 sınıf
İsim Soyisim: Kaan Tanrıverdi
*Doğum Tarihi: 07.11.1994
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Beginner (almanya dogumlu oldugumdan bıraz almancam var.)
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : ---
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): http://www.fullkomedi.com forumunda hala adminligim var ama forum fazla aktıf olmadıgından ilgilenmıyorum.
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Warrock ile ilgili herşey olabılır bıkmadan çekınmeden ılgılenırım.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : sabah (9-11) aksam (7-12) sabah 11 aksam 7 arasında ise fırsat buldukca gırerım
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Nezaman basladıgımı hatırlamıyorum.Bu aralar eskı hesabımı sattıgımdan pek girmiyorum.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : kopuqkaan m4rd1nli47
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: FVR kopuqteam
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Şişli Endüstri Meslek Lisesi Son sınıf

(busene staj olacagından ılgılendıgımde tam ılgılenırım forumda.)
Ne Zaman Alım yapacaksınız.
(06-14-2011 03:19 PM)ceyhungs54 Yazılan: [ -> ]Ne Zaman Alım yapacaksınız.

Alımlar devam edecek buradan, başvurular değerlendiriliyor.
(06-15-2011 04:28 PM)ceyhungs54 Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 04:27 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-14-2011 03:19 PM)ceyhungs54 Yazılan: [ -> ]Ne Zaman Alım yapacaksınız.

Alımlar devam edecek buradan, başvurular değerlendiriliyor.

Neyse benimkini değerlendirmeyebilirsiniz uyarı sınırsız aldım.. Sad

Ben değil yöneticiler değerlendiriyorlar.
*İsim Soyisim: Turhan Onur DÖğücü
*Doğum Tarihi: 22.05.1990
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Upper intermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : Yok
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Warrockla ilgili herhangi bir bölüm.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : Gün içinde en az 10 saat. Saat aralığı tam deil değişiyor.
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Beta dan 2010 a kadar oynadım.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : tody10ur33, soenduar33
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: DLW, vVv, hatırlayamadığım bir kaç clan daha var.

Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-WarrockT...z1PiSrYlyZ
Warrock Türkiye Destek Platformu
*İsim Soyisim: Berat KIZILARMUT
*Doğum Tarihi: 15.05.1997
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : intermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://www.klavyesende.com (kapandı sanırım)
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Yok :/
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm ( Tüm modlar Genel moderatör ama görev dağılımı olacak ) : Warrock Dışındaki Her şey veya Warrock'la İlgili Skorlarınız - Klan Maçları ve Her Türlü ScreenShot'larınız
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : 8:30-21:00
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Haziran 2010
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : kurosowa97
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: WOTA , GloryKnights
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : ilkokul 8.sınıf (seneye liseye gideceğim)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler