Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Assassin's Creed: Revelations. Oyun İstanbul'da Geçecek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Assassin's Creed serisinin yeni oyunu bomba gibi geliyor. Üstelik işin içinde İstanbul da var

Oyuncular tarafından sevilen oyun serilerinden biri olan Assassin's Creed'e Revelations adlı yeni bir halka daha geliyor. Daha önceki iki AC oyununda olduğu gibi bu oyunda da yönettiğimiz karakter Ezio olacak. Ezio karakterinin sadece 3 oyunda bulunacağı daha önceden söylenmişti. Anlaşılan bu oyun Ezio'nun dönemini kapatacak.

[Resim: 20110506231004.gif]

Ubisoft, AC serisinin bu yeni oyununun devrim niteliğinde bir oynanış getireceğini iddia ediyor. Xbox 360, PS3 ve PC için piyasaya sürülecek oyunun multiplayer modunun Assassin's Creed Brotherhood'taki gibi olacağı ama daha fazla harita ve mod bulunacağı söyleniyor.

Kasım ayında raflarda olması beklenen oyunun Konstantinopolis adında eski İstanbul'da geçeceği de bilinenler arasında.

Chip
Merakla bekliyorum çıktığı gün alıcaklar arasındayım.
Güzele benziyor gerçekten. Almam net cafe de oynarım biraz hevesim geçer zaten 2-3 saate Big Grin
Vay anasını Smile
(05-08-2011 05:02 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Güzele benziyor gerçekten. Almam net cafe de oynarım biraz hevesim geçer zaten 2-3 saate Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin Aynen Aynen
Ben brotherhood u daha bitirmedim bitire bilirsem oyun çıktıgında alırım
İstanbul'da geçmesi çok güzel victory.gif
Figuran lazımsa oynayabilirim !

Buradan yetkilililililere sesleniyorum,beni duyacaklarını umuyorum.
Oyunun tam adı neydi ?
(05-08-2011 05:02 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Güzele benziyor gerçekten. Almam net cafe de oynarım biraz hevesim geçer zaten 2-3 saate Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler