Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Assassin's Creed: Revelations. Oyun İstanbul'da Geçecek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-08-2011 06:03 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Figuran lazımsa oynayabilirim !

Buradan yetkilililililere sesleniyorum,beni duyacaklarını umuyorum.

Böyle bir oyunda figuran olmak için parkour ve freerunning bilmek lazım Big Grin oyunu pek sevmem orta çağ avrupasından gelen ne varsa sevmem bu arada Crysis 3 3B olacak ve İstanbul'da geçecek.Daha önce New York'u yıktılar bakalım İstanbul'a ne yapacaklar.

Cevat Yerli : Hatta Crysis 2 hazırlık aşamasındayken, New York'tan evvel İstanbul'u düşünmüştük. New York, tüm dünyada daha popüler bir şehir olduğu için onu tercih ettik. Elbette bu demek değildir ki bir sonraki şehir İstanbul olmasın!"
(05-08-2011 06:58 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Cevat Yerli : Hatta Crysis 2 hazırlık aşamasındayken, New York'tan evvel İstanbul'u düşünmüştük. New York, tüm dünyada daha popüler bir şehir olduğu için onu tercih ettik. Elbette bu demek değildir ki bir sonraki şehir İstanbul olmasın!"

Konu ile alakası yok ama Crysis 4'de de Kıbrısı özellikle de Güzelyurt ile Lefkoşa'yı ele alsınlar. Tongue Big Grin Hoş Güzelyurt'un yıkacak 1 tarafı yok ama oyunun o bölümünde kontrol edilen kişi olabilirim Tongue Fena mı olur? Reklam olur Big Grin Big Grin
Bu oyunu daha önce hiç oynamamıştım . Deneyeyim yakın bir zamanda , sistem yetiyordur artık .
+ Ezio Kendi Silahlarini edebilecek Seviyeye Sahip Olcak Vede 1453 1459 Arasi FSM İle İlgili Görevler Olcakmiş Ezio +50 Yaş Olcakmiş Açklama Bu Şekilde
vay be istanbulda geçmesi süper alırım kesin ama orjinal alamam Smile
Ben 2 ' yi bitirmiştim güzel oyun victory.gif ama almam bir zaman sonra sıkıyor.
Assassin's Creed Brotherhood yakın bi zamanda çıkmış sanırım yarında arkadaşım getircek oynamamı istedi. Onu oynayayım bakalım nasıl bir oyun assasin's creed brotherhood ilk oynayacağım seri olcak. 1'den başlamak istedim ama 3 den başlıyoruz Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler