Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: çArşı farkı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-08-2011 12:21 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(05-08-2011 02:21 AM)Cassandra Yazılan: [ -> ]Ben futbol teröründen nefret ediyoruz.

google transle. DOST

Bu kişinin IP testinde İstanbul'dan girdiği yazıyor.
Ecnebi numarası mı yapıyor bize ? ARTİST

olabilir..
(05-08-2011 12:21 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(05-08-2011 02:21 AM)Cassandra Yazılan: [ -> ]Ben futbol teröründen nefret ediyoruz.

google transle. DOST

Bu kişinin IP testinde İstanbul'dan girdiği yazıyor.
Ecnebi numarası mı yapıyor bize ? ARTİST

İngiliz kökenli olup Yunanistan'da kaldığını biliyoruz (ben ve Can ^^ )
(05-08-2011 12:18 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(05-08-2011 12:14 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Bizde İnönüde bulunduk kendimizden geçene kadar marş söyledik Optik başkanın mezarında hüzünlendik ama bir holigan çıktığında ona katılmadık bir kavga çıktığında büyüsün eğlence çıksın diye milleti galeyana getirmedik Her ne olursa olsun ister bursalılar ibne olsun isterse küfür etsin bu olaylar Çarşı'ya yakışmıyor...

Bunu söyleyen insan, 'bana vurana ben vurmam' mantalitesi doğrultusundaki insandır. Ne desem azdır, gerizekalılıktır.

Bunu söyleyen insan kavgaya meyilli ortamda bulumam diyen insandır Bu söylenen gerektiğinde kendimi savunmam demen değildir kendimi savunmak zorunda kalıcağım ortamdan uzak dururum demektir. Gerizekalılıkla uzaktan yakından bir ilğisi yoktur Bunu gerizekalılıkla bağdaştırandır asıl gerizekalı!
(05-08-2011 12:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İngiliz kökenli olup Yunanistan'da kaldığını biliyoruz (ben ve Can ^^ )

Tabi gördünüz Cassandra nickini hemen asılın. m045.gif ARTİST

Big Grin

Kekliyor sizi lo Big Grin
(05-08-2011 12:35 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(05-08-2011 12:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İngiliz kökenli olup Yunanistan'da kaldığını biliyoruz (ben ve Can ^^ )

Tabi gördünüz Cassandra nickini hemen asılın. m045.gif ARTİST

Big Grin

Kekliyor sizi lo Big Grin

resmide az değil Smile
Pazar veya çarşı 8 sıfırdan sonra ağlıya ağlıya utangaç moduna geçen Eziktaş'ın taraftarıdır beyler gerçekdende farklıdır kabul edelim.
Turturmuşunuz bi 8 türküsü devam ediosunuz Güldürmeyin beni Hangi taraftar grubu Çarşının karşısına dikilebilmiş ? Gs nin ultratravestisimi fb nin adını duymadığımız kanarya topluluğumu?
(05-08-2011 07:08 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Pazar veya çarşı 8 sıfırdan sonra ağlıya ağlıya utangaç moduna geçen Eziktaş'ın taraftarıdır beyler gerçekdende farklıdır kabul edelim.

Biz o yenilgiyi aldıktan bir kaç gün sonra, Sivasspor ile yaptığımız lig maçında kapalıyı komple doldurup, takımımıza destekte bulunduk. Bir şeyi bilip bilmeden söylersen eğer, gerizekalının daniskasısındır.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler