İyide bunlar geçen sene kardeşti aynı tasa sıçıyorlardı bursa şon maç öncesi çiçeklerle karşılamıştı kartalı bjk iki hatalı golle bursanın şampiyonluğuna katkıda bulunmuştu ne olduda bu sene düşman oldular bukalamun taraftar toplulukları

(05-08-2011 10:50 AM)handsomexe Yazılan: [ -> ]İyide bunlar geçen sene kardeşti aynı tasa sıçıyorlardı bursa şon maç öncesi çiçeklerle karşılamıştı kartalı bjk iki hatalı golle bursanın şampiyonluğuna katkıda bulunmuştu ne olduda bu sene düşman oldular bukalamun taraftar toplulukları 
Ankaragücü'nü yanına almaları ve birlikte Beşiktaş'ı sanal ortamda provoke etmeleri fitili ateşlemiştir, birader.
Çarşıya karşı olduğum durumlardan biri Futbol terörü estirmeyi kim marifet sayabilirki? Ayrıca Çarşının iyi yönlerinide paylaşın Dünyanın sayılı taraftar gurupları arasına girdiğini paylaşın Takımına ne denli bağlı olduğunu yazın!
RUHUMUZ YETER!
(05-08-2011 11:42 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Çarşıya karşı olduğum durumlardan biri Futbol terörü estirmeyi kim marifet sayabilirki? Ayrıca Çarşının iyi yönlerinide paylaşın Dünyanın sayılı taraftar gurupları arasına girdiğini paylaşın Takımına ne denli bağlı olduğunu yazın!
RUHUMUZ YETER!
Bak birader, kaç kere Kazan'da sarhoş olup İnönü'ye kadar kafile arasında yürüdüm. Kaç kere, şairler parkında boğazımız parçalana kadar marş söyledik. Kaç kere, Optik Başkan'ın mezarını ziyaret ettim.
Bunlar iyi taraflar.
Gel gelelim, Bursasporluların Dolmabahçe'ye gelir gelmez, çArşı grubuna laf atmaları, küfürlü tezahurat yapmalarına. O maçtaydım, arabayla ilerliyordum park etmeye yer arıyordum, direk önüme bıçaklı bir Beşiktaş taraftarı çıktı, öyle bir Beşiktaşlı ki, bir görsen. Direkt park ettim arabayı, gittim kavgaya karıştım.
Bu işin Bursa yüzüne gelelim, adamlar oyuncuların canına kast etti. Kaldığı hotelin önünde etten duvar ördü. Tüm bunları Beşiktaş Karşıtlığına veya kuyruk acısına bağlayabiliriz ancak.
Velhasıl-ı kelam, bu durumda Bursaspor bizden saygı ve merhamet beklemesin. Bursa hep ip*e ilidir, hepte öyle kalacaktır.
Bizde İnönüde bulunduk kendimizden geçene kadar marş söyledik Optik başkanın mezarında hüzünlendik ama bir holigan çıktığında ona katılmadık bir kavga çıktığında büyüsün eğlence çıksın diye milleti galeyana getirmedik Her ne olursa olsun ister bursalılar ibne olsun isterse küfür etsin bu olaylar Çarşı'ya yakışmıyor...
(05-08-2011 10:32 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]İlk defa konuyu açan arkadaşa katılıyorum bursa'nın yaptığı şeyin aynısını Pkk yapıyor bursa'lılar bu kadar işte görmemiş sürüsü
kardeşim çok güzel söyledin
beşiktaş inönünde sadece bursalılara saldırdı polis jobu gecırıodu taraftarlarımıza biz ise polise donkunmuyorduk job u yememize rağmen bu bursalılar pkk gıbı anasını satıyım polise taş şişe ne arasan var atıyordu..
hınclarını almaya çalısıolardı..
(05-08-2011 12:14 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Bizde İnönüde bulunduk kendimizden geçene kadar marş söyledik Optik başkanın mezarında hüzünlendik ama bir holigan çıktığında ona katılmadık bir kavga çıktığında büyüsün eğlence çıksın diye milleti galeyana getirmedik Her ne olursa olsun ister bursalılar ibne olsun isterse küfür etsin bu olaylar Çarşı'ya yakışmıyor...
Bunu söyleyen insan, 'bana vurana ben vurmam' mantalitesi doğrultusundaki insandır. Ne desem azdır, gerizekalılıktır.
ben bu olaydan çok bu olayın başka ülkelerde yayınlanmasından ve yabancı futbolcularımızın paylaşım sitelerdınden olayları ceyran ettirip türkiyeyi kötü ve holigan biçimde tanıtmasından korkuyorum..
(05-08-2011 02:21 AM)Cassandra Yazılan: [ -> ]Ben futbol teröründen nefret ediyoruz.
google transle. 
Bu kişinin IP testinde İstanbul'dan girdiği yazıyor.
Ecnebi numarası mı yapıyor bize ?