Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Korkunç ( Ufo'mu Yoksa Yaratıkmı ) Gerçek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://facebookvideoindir.gen.tr/herkesi...ratik.html

Arkadaşlar bende gordum hurriyet wap tv video hilesi yapmıyor aksam aksam maymuna benzeyen bişi bu adam geyik avlamaya gitmiş yazık ne görmüş Smile
bu eski sayılır görmüştüm daha önceden
(05-07-2011 09:35 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu eski sayılır görmüştüm daha önceden
Elinde fotograf makinesiyle geyik avlamaya çalışan geyik avcısı çok gerçekçi Big Grin
Yurdum insanı ... Uzaylı denen şeyi görmeden videodakinin gözlerini uzaylı gözüne benzetebiliyor işte .

Burak Kandöker

Görsemde görmesemde inanmıyorum desemde ben bu evrenin sadece insanlar için yaratıldığını düşünmüyorum uzaylı dediğiniz şeyin çok farklı yaratıklar olduğunu düşünmeyin biz nasıl insansak farklı bir tür de bize uzaylı diyor olamazmı ?
(05-07-2011 09:59 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Görsemde görmesemde inanmıyorum desemde ben bu evrenin sadece insanlar için yaratıldığını düşünmüyorum uzaylı dediğiniz şeyin çok farklı yaratıklar olduğunu düşünmeyin biz nasıl insansak farklı bir tür de bize uzaylı diyor olamazmı ?

beyfendi
(05-07-2011 09:59 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Görsemde görmesemde inanmıyorum desemde ben bu evrenin sadece insanlar için yaratıldığını düşünmüyorum uzaylı dediğiniz şeyin çok farklı yaratıklar olduğunu düşünmeyin biz nasıl insansak farklı bir tür de bize uzaylı diyor olamazmı ?

Uzaylılara inanırım Smile
Geyik avlamaya giderken eline fotoğraf makinası alıyorsa ? Big Grin
(05-07-2011 09:35 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu eski sayılır görmüştüm daha önceden
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler