Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Korkunç ( Ufo'mu Yoksa Yaratıkmı ) Gerçek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-07-2011 10:15 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Geyik avlamaya giderken eline fotoğraf makinası alıyorsa ? Big Grin

iyice saçmaladanız hiçmi yakınlarınızı ava giderken görmediniz avcılar avladıkları hayvanlarla fotoğraf çekmeyi severler herkezde çeker bi gövde gösterisi gibi birisi yazdı cevap vermedim 2.cisi ağır oldu düşünerek yazın biraz Sad
No convincing does not Tongue

Türkçe : Hiç inandırıcı değil
Infinity
(05-07-2011 09:44 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Elinde fotograf makinesiyle geyik avlamaya çalışan geyik avcısı çok gerçekçi Big Grin

Aynen aynen geyikleri fotoğraf makinası ile vuruyor heralde SmileSmile
İtiraf edeyim : Türk arkadaşlımla bayat ekmekten alkol üretmeye çalışırken beceremedik ve böyle bi çağrışım yapmaya çalıştık medyaya. Tamam inanmadınız ama ... işte Sad

Tongue Big Grin
(05-07-2011 09:59 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Görsemde görmesemde inanmıyorum desemde ben bu evrenin sadece insanlar için yaratıldığını düşünmüyorum uzaylı dediğiniz şeyin çok farklı yaratıklar olduğunu düşünmeyin biz nasıl insansak farklı bir tür de bize uzaylı diyor olamazmı ?

Hak veriyorum !! Acaba onlarda warrock oynayan warmıdır Big GrinBig Grin
Bu bir taktiktir . Fotoğraf makinasının flashı ile geyiği kör edip vuruyorlar Big Grin Big Grin Big Grin
Ava fotoğraf makinesiyle çıkıyor bide orda uzaylı gözü yazmışlar sanki hayatlarında uzaylı gördüler
Evrenin herhangi bir canlısı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler