Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Lanet Oyunu Bıraktım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

turk0lord

bırakmak başlangıçtır Big Grin
eskiden süperdi ama şimdi oyunun afedersiniz içine ettiler
Hepsini okudumm ve onayladım... BU NALET OYUNU BIRAKAMIOYRUM
bende eskidenim hep aligator adlı biriyle takılırdım eskiden famas psg g36 pre istemiyodu ne güzeldi Sad nerde o günler bide ben eskisin tarayan dı gamersfirst girmediğim icin tarayan900 actım.
eskisi ne güzeldi ya
Sen onu bıraksanda o seni bırakmıyor öyle bir lanet oyun paylaşıyorsun hatırlıyorsun söyleydik.Şu zamanda şurada söyle yaptık diyorsun geri dönesin geliyor kovalıyor seni arkdandan hep bir parcan burada kalıyor en koptuğum dediğin anda diyorsun güzel oyundu ama birde oyunun içine etmeselerdi bende bıraktım ama okul sebebinden dolayı(universite bitirme cabaları) hatta neti bile kapatmıstım 6 aydır kapalı vodafone olmasa forumda bile gezemeyeceğim o derece yani.Ama gel gör ki düzenli bir hayatta sahip olursam yakında ve oyunda nispeten düzelirse dönebilirim ne yapsamda kopamıyorum bu lanet oyundan.
Bu arada mehmet dostum ssler arasında turkixz veya b1gturk varsa paylaşırsan sevinirim herkese iyi forumlar...
[attachment=3530][attachment=3531]
(01-08-2011 05:35 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]Sen onu bıraksanda o seni bırakmıyor öyle bir lanet oyun paylaşıyorsun hatırlıyorsun söyleydik.Şu zamanda şurada söyle yaptık diyorsun geri dönesin geliyor kovalıyor seni arkdandan hep bir parcan burada kalıyor en koptuğum dediğin anda diyorsun güzel oyundu ama birde oyunun içine etmeselerdi bende bıraktım ama okul sebebinden dolayı(universite bitirme cabaları) hatta neti bile kapatmıstım 6 aydır kapalı vodafone olmasa forumda bile gezemeyeceğim o derece yani.Ama gel gör ki düzenli bir hayatta sahip olursam yakında ve oyunda nispeten düzelirse dönebilirim ne yapsamda kopamıyorum bu lanet oyundan.
Bu arada mehmet dostum ssler arasında turkixz veya b1gturk varsa paylaşırsan sevinirim herkese iyi forumlar...

çok güzel yazmışsın ziya abi. Hoş bende bıraktım ama bakalım şu 1 içinde belki oyun tekrardan düzelebilir ama bu 1 ay içinde de olmazsa son ümidimide kaybedeceğim ben.

Ayrıca ben koyabilirim b1gturk olan bir kaç ss =)) Mehmette konuyu görünce oda koyar zaten onunda arşivi geniştir =)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler