Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Lanet Oyunu Bıraktım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sadece gülüyorum neden mi diyeceksiniz , eskilerden kimi tanıdıysam ve kimler kaldıysak hepimiz aynı düşüncedeyiz ya bıraktık, ya bırakıyoruz. En güzelini yapmışsın. Bende oynadığım tüm oyunlardaki son 7 ayımı yaşıyorum , daha sonra format atıp sadece iş için kullanacağım bilgisayarı.
Eski nickim vidanjor ve içinde vidanjor geçen charlar muhtemelen benimdir. Öyle özel arama yapmana gerek yok gözüne çarparsa eklersin foruma, şuan oyundaki nickim vv1907 karşılaşan olursa 2-3 oyun atarız.

Sherlock

Sana diyeceklerimi o levelinin düştüğü gün ÖM atmıştım zaten,hayırlısı olsun senin için.

TrWarrior lu vardır kesin : P

TaTy

vidanjor
Revp0w3r qq007pp bulursan Sevinebilirim abi..
Vay be tabikide eski günler ve senin clanınıda hatırlıyorum ne güzel günlerdi . Ayrıca Odtu'ye ilk charımla 8 lwlken ve kd'si 0,90'ken girmiştim şimdi ise iyi oynuyoruzda noluyor o ortam yok ...
Ne yazık ki kalite anlayışı aşınmaya uğramıştır.Göreceli bir pozisyonda değerlendirilen kalite anlayışı, anlam ve önemini algılayamamış bireylerin inisiyatifinde, değerini algılayabilen bir avuç yürekli insanın sevgi ve saygısında kilitli kalmıştır.

Yüreğimizden geçen tertemiz ve gerçekçi niyetlerin tezahürünü görmek istediğimiz güzel oyunumuz, sevgi ve saygıdan habersiz bir yaşam süren ve çoğunluğu temsil eden oyuncular yüzünden büyük bir trajediye dönüşmektedir.

Umutla beklediğimiz bir sonbaharda, heyecan ve düşlerimize tanık olan kocaman yaprakların teker teker dalından ayrılışını acı ve hüzünle seyrediyoruz.

Hoşçakal...

Sherlock

(12-17-2009 09:49 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Ne yazık ki kalite anlayışı aşınmaya uğramıştır.Göreceli bir pozisyonda değerlendirilen kalite anlayışı, anlam ve önemini algılayamamış bireylerin inisiyatifinde, değerini algılayabilen bir avuç yürekli insanın sevgi ve saygısında kilitli kalmıştır.

Yüreğimizden geçen tertemiz ve gerçekçi niyetlerin tezahürünü görmek istediğimiz güzel oyunumuz, sevgi ve saygıdan habersiz bir yaşam süren ve çoğunluğu temsil eden oyuncular yüzünden büyük bir trajediye dönüşmektedir.

Umutla beklediğimiz bir sonbaharda, heyecan ve düşlerimize tanık olan kocaman yaprakların teker teker dalından ayrılışını acı ve hüzünle seyrediyoruz.

Hoşçakal...

Yaprak dökümü.
(12-17-2009 09:49 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Ne yazık ki kalite anlayışı aşınmaya uğramıştır.Göreceli bir pozisyonda değerlendirilen kalite anlayışı, anlam ve önemini algılayamamış bireylerin inisiyatifinde, değerini algılayabilen bir avuç yürekli insanın sevgi ve saygısında kilitli kalmıştır.

Hoşçakal...

Bize diyecek bişey bırakmadın........
Ben boşunamı 2 yıldır Bf2 ye adam çekmeye çalışıyorum. Hala WR oynayanlara da acıyorum...
Hayırlısı olsun artık.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler