Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Atatürk Anıtına Büyük Saldırı ! ! !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: asdsadz.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının gerçekleştirildiği Taksim Meydanı'nda, elinde BDP bayrağıyla Atatürk Anıtı'na tırmanan bir genç, Atatürk heykelinin kafasına bastı. Bir yandan da elindeki bayrağı sallayan gence, çevredeki bazı gruplar tepki gösterdi.

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının gerçekleştirildiği Taksim Meydanı'nda, Atatürk Anıtı'na bölücü terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın posteri asıldı. Maskeli bir genç, anıta çıkarak, elindeki Öcalan posterini, astı. Bir süre bekleyen genç, daha sonra posterle birlikte anıttan aşağı indi.

BİR GÖSTERİCİ ATATÜRK HEYKELİNE ŞAPKA TAKTI
1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının gerçekleştirildiği Taksim Meydanı'nda, Atatürk Anıtı'na tırmanan bir gösterici, Atatürk heykeline şapka taktı. Bir süre bekleyen genç, daha sonra şapkayla birlikte anıttan aşağı indi.
Böylelerini asmak gerekir
Bunları hadım ediceksin Gelecek nesil adam gibi olsun bari.
Şu ampul olduğundan beri bunlar gittikçe arttı !! chair.gif chair.gif
(05-01-2011 01:16 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Bunları hadım ediceksin Gelecek nesil adam gibi olsun bari.

aynen m045.gif
Alayını sallandırcan bak bakalım bir daha yapabiliyorlarmı.
lrazel siyaset yapma Wink
1 Mayıs Bu demek değildir şerefsiz köpekler
(05-01-2011 01:48 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]1 Nisan Bu demek değildir şerefsiz köpekler

1 mayısı 1 nisan yaptın ya kralsın xD

o adamı bana vericekler ah ah o resmi ona nasıl monte ediyorum

Burak Kandöker

Bunlara köpek diyerek neden köpeklerin adını kirletiyosunuz
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler