05-01-2011, 02:22 PM
Sayfalar: 1 2
05-01-2011, 02:33 PM
(05-01-2011 02:22 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]yakalıcaksın bunları ömür boyu hapis çok şimarttılar bunları vurma yetkisi versinler polise bakalım kim yapabilcek böyle gösteriler
Artık bu soysuzlar içeride sızdı, polise vurma yetkisi verselerde gider suçsuzları vururlar mahkeme falan filan konu uzar bi cacık olmaz diye düşünüyorum
05-01-2011, 02:42 PM
(05-01-2011 01:40 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]Şu ampul olduğundan beri bunlar gittikçe arttı !!![]()
haklısın. Ne sandın. Amerikanın adamı değil mi sonuçta. Adam İsrail bize saldırıyor özür bekliyor lan adam sana saldırmış zaten sen hâla daha ne özür bekliyorsun
. Pkk lıları amerika ve israil destekliyor sen sesini çıkaramıyorsun. Obama seni susturuyor teröristleri destekleyenlere vur emri vermiyorsun sadece uzaklaştırıyorsun vs vs. Fethullahçı bi adam elbetteki amerikanın adamı yani.Siz onun öyle olduğuna bakmayın obama belli etmemek için aslında ona "biraz bana çat ona izin veririm
" diyor aslında. Yoksa ampül başkanı bu ülkeyi bu hâle nasıl getirdi ? Bu itler nasıl bu kadar çoğaldı sanıyorsunuz
. R.T.E Amerikanın adamı tabikide 
05-01-2011, 02:46 PM
(05-01-2011 02:42 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ](05-01-2011 01:40 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]Şu ampul olduğundan beri bunlar gittikçe arttı !!![]()
haklısın. Ne sandın. Amerikanın adamı değil mi sonuçta. Adam İsrail bize saldırıyor özür bekliyor lan adam sana saldırmış zaten sen hâla daha ne özür bekliyorsun![]()
. Pkk lıları amerika ve israil destekliyor sen sesini çıkaramıyorsun. Obama seni susturuyor teröristleri destekleyenlere vur emri vermiyorsun sadece uzaklaştırıyorsun vs vs. Fethullahçı bi adam elbetteki amerikanın adamı yani.
Siz onun öyle olduğuna bakmayın obama belli etmemek için aslında ona "biraz bana çat ona izin veririm" diyor aslında. Yoksa ampül başkanı bu ülkeyi bu hâle nasıl getirdi ? Bu itler nasıl bu kadar çoğaldı sanıyorsunuz
. R.T.E Amerikanın adamı tabikide
Sonuna kadar katılıyorum

05-01-2011, 03:15 PM
05-01-2011, 05:27 PM
onun oraya çıkıp o posteri açıp rahatça gitmesini izleyen herkesin allah belasını versin sizin gelmişinizide geçmişinizinde ben a... koyam
Sayfalar: 1 2