Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Keylogger Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

Burak Kandöker

Arkadaşlar konuyu açmak için yeni fırsatım oluyo birisi WR hesabıma m249 almıştı çok önem vermedim şifremi değiştirdim ama şöyle bi durum var dün conturasda iken bilgisayarın aniden çok fazla kastığını farkedince CTRL + ALT + DELETE'den açık programları kontrol ederken Team Viewer'ın kendi kendine açık olduğunu gördüm daha sonra google'dan Keylogger'ın nasıl anlaşıldığını öğrenip kontrol ettim 25 çeşit keylogger dan neredeyse hepsinin pc de olduğunu farkettim doğrumu değilmi bilmiyorum ancak şu anda format atma imkanım yok bana acil olarak keylogger'a karşı format dışında bi öneri gerek WR hesabımın güvenliği önemli değil oyun dışında farklı önemli hesap bilgilerim var onlara ulaşılırsa benim için iyi olmaz bu yüzden acil önerilerinize ihtiyacım var.Derdim warrock değil diğer bilgilerime ulaşılırsa baya uğraşmak zorunda kalıcam bu işle bu yüzden lütfen bildiğiniz birşeyler var ise yazın.
Combo Fix İle Tarat Cok Fazla yasal olmayan sitelere giriş olursa keylogger ordan girer hack derlerse kesinlikle tw vermeyin pc ye korunma amaçlıda esed kullanabilirsin

Burak Kandöker

Nod 32 kullanıyorum çok şaşırdım youtube üzerinden çok fazla şarkı/video indiririm ordan gelmiş olabilirmi dicem ama çok zor bi ihtimal
Bu keylogger çok lanet birşey yav Angry Aklıma birşey geldi fakat ne kadar doğru bilmiyorum, internet bağlantını kes. Çünkü keylogger basılan her tuşu karşıya ana bilgisayara yolluyor ki buda internet üzerinden olması gerekir diye düşünüyorum, başka yapabilceğim birşey yok ama bence Keylogger varsa bilgisayarı format atana kadar kapat şuan yazdığın yazı bile karşıya gitmiş olabilir ve WarRockTR'ye telefondan gir.
Öncelikle Sistemini Geri Al Bilgisayarındaki Keyloggerler böylece silinir sistemi geri yükledikten sonrada anti virüs olarak kaspersky kullanmanı tavsiye ederim az pc kasar ama bilgisayarında iyi korunur.
youtube değil p**no siteleri vb crack dosyaları gibi sitelerden bahsediyorum girdikten sonra combo fix çalıstırsan bişi olmaz
http://forum.warrocktr.com/Konu-Programs...z1L0w4F4jS buyur Burak önceden böyle bi konu açmıştım inş. faydası dokunur Smile
(03-24-2011 06:44 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Bende service.exe bile yok pc o kadar temiz Big Grin

Büyük konuşmamak gerekiyormuş dimi Big Grin

Burak Kandöker

Peki explorer üzerinden girdiğim bilgilerde ana bilgisayara gidiyormu yoksa sadece oyun ve programlarda yazdığım bilgilermi gidiyor bu benim için çok önemli
(04-30-2011 04:37 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Öncelikle Sistemini Geri Al Bilgisayarındaki Keyloggerler böylece silinir sistemi geri yükledikten sonrada anti virüs olarak kaspersky kullanmanı tavsiye ederim az pc kasar ama bilgisayarında iyi korunur.

KasperSky çok dandik bir Anti-Virüs programı, Bilgisayarda virüs var der fakat virüsü silemez ve habire aynı hatayı verdiği için bilgisayarın çok kötü olur. Angry

(04-30-2011 04:39 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Peki explorer üzerinden girdiğim bilgilerde ana bilgisayara gidiyormu yoksa sadece oyun ve programlarda yazdığım bilgilermi gidiyor bu benim için çok önemli

Keylogger, Bilgisayarda bastığın bütün tuşları ana bilgisayara NotDefteri içinde kopyalar gelişmiş Keyloggerlerde bazı zaman aralıklarında ekran görüntüsünü bile alabilir.
(04-30-2011 04:39 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Peki explorer üzerinden girdiğim bilgilerde ana bilgisayara gidiyormu yoksa sadece oyun ve programlarda yazdığım bilgilermi gidiyor bu benim için çok önemli

klavyeden bastığın her tuş her sayı karşı bilgisayara gider sana tek ve kesinlikle sorunsuz bi tavsiyem var ekran klavyesi en baba keylogger bile bulamaz oyuna vede warrock tr ekran klavyesinden gir .
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler