Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Keylogger Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(04-30-2011 05:01 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Bence sen işi Bilişim Suçlarına kadar götür herhangi bir durumda Sad

Haklı bencede öyle yapmanı tavsiye ederim adamım

Burak Kandöker

Peki TV sizin deyiminizle TW verdiğim kişi ben farkında olmadan kendiliğinden bilgisayara keylogger gibi birşey atabilirmi benim TV ile işim olmaz ama yükledim yinede arada ihtiyacım olur diye cunki kapalı olmasına rağmen bi kaç gün önce baktığımda kendiliğinden açık görünüyordu CTRL ALT DELETE yaptığımda demekki çok geç farkettimki m249 alabilecek kadar dosyalarımı incelemiş
MS-DOS diye bir tane Hack programı var paralı sanırım onla bilgisayarını istedikleri gibi kontrol edebilirler. Bilgisayarını açıp-kapatabilirler,WebCam açarlar vb. Ateş Duvarı (FireWall) indirmeni tavsiye ederim victory.gif

Burdan: http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html
Ddos var evet para ile alınan bir hack'tir kimseye TW falan werme kardes arkadasın dedigi gibi p****no crack hack ve benzeri sitelerine girersen adam firework'unu kırıp bilgisayarına gire ve istedigi herseyi yapar önerim sistemi geri al ve hesap parolalarını vb... seyleri degistir
(04-30-2011 05:14 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]MS-DOS diye bir tane Hack programı var paralı sanırım onla bilgisayarını istedikleri gibi kontrol edebilirler. Bilgisayarını açıp-kapatabilirler,WebCam açarlar vb. Ateş Duvarı (FireWall) indirmeni tavsiye ederim victory.gif

Burdan: http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html

Home PC'ye firewall kurarsan o pc'nin hayata gözlerini yumduğunun resmidir Smile
VPS serverlerinde bile manuel olarak firewall kurmasını yasaklıyor şirketler çünkü Portları kapatıyor diye Smile

Bilgisayarıma Çok şükür keylog yemediğim için bu olay karşısında sana sadece 1 tane fikir verebilirim oda : bütün sistemi kapatıp services'i silmen olacak ve sonra modemine res atıp IP adresini değiştirmek olacak.
nasıl yapılacağını biliyorsundur ama ben gine de yazayım :
Kod:
ilk önce bu işleme başlamadan önce bilgisayarı güvenli kipe alıp ordan bi bak Kullanıcı hesaplarına ASP.Net'den başka bir hesap var mı diye ve Yöneticiden system.exe yada services.exe'nin kullanıcısı kim ona bak.
Bunlara baktıkdan sonra :
1.ilk önce başlat/çalıştır/msconfig yazdıkdan sonra başlangıca gel ve "bütün işlemleri devre dışı bırak" eylemini gerçekleştir ve bilgisayarına res at
2.olarak Bilgisayarım/C/Windows/System'e gel ve ordaki services.exe'i sil.
3.sonra yine calıştır/msconfig'a gir ve tekrar başlangıc "bütün işlemleri uygula"'ya tıkla ve bilgisayarı yeniden başlat.
Bunu dene bakalım ne tür bi sonuç alacaksın.
bu işlemleri yaptıkdan sonra modemine bi res at ve bi 10-15dk Not defterine bişeyler yaz bakalım cvp verecek mi =)

Eğer ip'sini öğrenebilirsen ona Commander'den Ping atarız internetine katliam yaratırız.

veyaaaaa bizim can dostumuz Keylogger killer'i kullanabülürsün
aynısı banada olmuştu ne zaman oyuna girsem biri dinarlarımı yok ediyor silahlar alıyordu şifre değiştirdim düzelmedi en son charı bıraktımSad
Sana doctus.org yolu gözükmüş adamım

metalboy95 adlı arkadaş Wardom'a girdiğin zaman Warlogger gönderildiğinden bahsetmişm045.gif
Böyle bir şey söz konusu değilm045.gif
Ayrıca; Wardom'daki trojanların(ücrfetli) yanında Warlogger masum bir çocuk gibi kalıyorBig Grin Tongue
(04-30-2011 06:42 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]aynısı banada olmuştu ne zaman oyuna girsem biri dinarlarımı yok ediyor silahlar alıyordu şifre değiştirdim düzelmedi en son charı bıraktımSad

Char bırakmayla olmaz bu işler eğer Keylogger girmişse sadece oyun hesabın gitmiyor karşı tarafa bütün önemli bilgilerin: Kredi Kartı Numarası, Banka Numarası vs. kökten halletmek gerekir.
burak bak kardeş alicanın dediğini yap bence . ve şuda bir gerçek nod 32 kadar iğrenç her keyloger virüs trojeni alan bi virüs programı görmedim . bence onu hemen kaldır ve avast internet security 6 veya karspersky kur en sağlam olanları bunlar . ben avast kullanıyorum en ufak şeyi affetmiyor

Burak Kandöker

services.exe yi bulamadım System dosyasında böyle birşey yok Ss.gif
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler