Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Açılan Hack Konuları İle İlgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Cok fazla hack ifşa konusu açılıyor . Bence bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum . G1-Admin-Hizir'a Ö.m atılması daha mantıklı olucaktır .
O gerekeni yapıcaktır .
Bencede buraya koyunca banlanmıyor adamlar Smile
Kesinlikle
evet burda moderatorler fazla bişey yapamazlar
Ancak Mod. arkadaşlar topluca Ö.m atarsa banlanma olayı olabilir . Bunu kendiniz yaprsanız daha iyi olur .
Evet şu an da gördüğümüz gibi bi arkadaşımızın aynı konu dan 249829348923 tane açması gibi böle garip şeyler oluyor.
Kendisine gereken uyarıyı yaptım. Aynı şekilde düşünüyorum. Ard arda konu açıp aynı tür mesaj atılacağına, bütün hepsini tek bir mesaj ile açması daha mantık kapsamı içinde olur. Ayrıca resmi forumda Türk bir adminimiz var. Görevli mod'larda buraya aktarılan mesajları HIZIR'a atıyorlar.
Mesele hack konusu değil o hacklerin forumda takılıp kendilerini aklama yerinin burası olmadığını göstermek.Adamın biri hakkımla kastım diyordu dün gece alaşağı ettiler opk odasında.
Kesinlikle buradaki modaratör arkadaşlar bi şey yapamaz ki hacklere..

Burak Kandöker

Arkadaşlar Hizir artık bu konularda yardımcı olamayacak kendisine öm atmak yerine Ticket gönderin lütfen.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler