(04-28-2011 08:55 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Hizir artık bu konularda yardımcı olamayacak kendisine öm atmak yerine Ticket gönderin lütfen.
kimse kusura bakmasında o zaman ne işe yarayacak küfürleri banlamaktan başka bi faaliyetini görmedim açıkcası
Yada bu konular için bir mod seçilebilir.
(04-28-2011 08:21 PM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Cok fazla hack ifşa konusu açılıyor . Bence bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum . G1-Admin-Hizir'a Ö.m atılması daha mantıklı olucaktır .
O gerekeni yapıcaktır .
olsun sonucta burdada ıfsa olsunlarkı oyunlarda bu tur adamları wotelenebılmelı :

Tamam da en azından burada görünce oyunda odamızdan atıyoruz hatırladıklarımızı tabi günde en az 10 tane falan konu açılıyor sonuç olarak hackler hariç herkez haklı

moderasyon panelinde konuları birleştir var ona tıklayıp aynı kişinin açtığı konuları birleştirseniz sorun kalmayacak.
http://forum.warrocktr.com/Konu-Opk-Konu...z1KqjVjhz3
Bu benim haftalar önce ortaya attığım bir fikirdi. O gün bu fikir üzerinde yanlız bırakıldım,bende köşeme çekildim herkes yine bildiğini okudu. Foruma her yeni gelen bu konuları açmaya devam edicekmiş gibi hissediyorum. İşin özü suya yazı yazıyoruz...
Ya zaten sistem değişti ki ; eskisi gibi açmanıza gerek kalmadı.