Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ve sonuçlar açıklanır.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ÖSYM sonuçları açıkladı

Okuldan şimdi geldim hoca tek tek aldı odasına sonuçlara bakmak için,arkadaş gelen ağlıyor gelen bayılıyor nasıl bişeydir bu ?

Not : Cumartesi günü hapishaneden girecek adaylara sesleniyorum : Siz de geçin beni tamam mı bi siz geçmediniz zaten Angry
yazık insanları mahvettiler AngryAngry
Psikoloji hocamız "vallaha bunlar çocukları böyle telaşlandırıyorlar her sene yeni bir süpriz artık yani kızımı okutmayacam. Lise Mezunu olmasını sonuna kadar desteklerim. Böyle sistem ve yapılandırma varken Üniversite'ye gitmek 2 Cihan birleşsede zor gözüküyor" diyerekten açıklamasını yapmış bende aynı görüşe katılmış bulunmaktayım.
(04-28-2011 02:30 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]yazık insanları mahvettiler AngryAngry

+1 eve gitmeye korkuyor millet :O
Hayırlısı olsun herkes için..
(04-28-2011 02:35 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Hayırlısı olsun herkes için..

Hayırlı Olsunmu Sanırım Konuyu Okumadın
(04-28-2011 02:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-28-2011 02:30 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]yazık insanları mahvettiler AngryAngry

+1 eve gitmeye korkuyor millet :O

kurunun yanında yaş yanıyo dicem kurular kurtuldu hep cevapları direk olarak verdiler.insanlar zar zor okutmaya çalışıyo çocuklarını böyle hile hurdayla emeklerini haklarını çalıyolar insanların bu işleri bu hale getirenlerin yatacak yerleri varmıdır merak ediyorum.Onca insanın ah'ını beddualarını hakkını aldılar.Angry
(04-28-2011 02:39 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]
(04-28-2011 02:35 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Hayırlısı olsun herkes için..

Hayırlı Olsunmu Sanırım Konuyu Okumadın

"Hayırlısı olsun herkes için" diyince ne anlıyorsun?
Tartışma yapmayalım beyler zaten canlar sıkkın,ortamı germeyelim lütfen
Her karanlığın sonunda bi aydınlık vardır.Bekliyorum...(umutla)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler