Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ve sonuçlar açıklanır.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Alican fazla takma bunları kafaya Smile Olan odu. Eskiyle yaşanmaz. İlerisine bak Tongue
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Bir gün herkes cezasını yaptıklarını çekecek elbet, şimdi bu hayatta hile hurdayla çok iyi yerlere gelirler ama dünya kimseye kalmıyacak. Bunun için kötü geçen "hayırlısı buymuş" diyip geçmesi lazım kendisini üzüp, kahretmesine gerek yok çünkü hiç bir işe yaramaz.
biizm okulda bağrışmalar ağlaşmalar dersdeyiz noluyo dedik bi çıktık tüm 12 ler ... seneye bizim durumumuzda böyle olmaz umarım
benımkı meslek lısesı okul 2 yıl verıyor ama sınawdan 131 ygs1 puganı sukur okul verıo vermese acıkda kaldım Smile
Benim sonuç kötü ya neyse en azından barajı geçmişim Smile Yada hiç olmazsa meslek lisesi olduğumuzdan 2 yıllık direk geçiş hakkımızı kullanırız
Tamam sınav soruları verilmiş sızdırışmış olabilir ama max bir kaç bin kişidir buda en yüksek sayıdır ki gene çok fazla o kadar olduğunuda sanmam. Sonuç olarak şunu demek istiyorum ne kadar sistem değişirse değişsin, ne kadar sınav zor olursa olsun tek bir gerçek varki düzenli çalışan kazanıyor. Bunu kimse inkar edemez.
ya Türkiye'de düzgün sınavmı varki süper ingilizcen olacak derslerde, bunun yanında bir kaç şeyde daha başarılı olacaksın. gideceksin amerikaya sonrası nasıl gelecek
(04-28-2011 05:16 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Tamam sınav soruları verilmiş sızdırışmış olabilir ama max bir kaç bin kişidir buda en yüksek sayıdır ki gene çok fazla o kadar olduğunuda sanmam. Sonuç olarak şunu demek istiyorum ne kadar sistem değişirse değişsin, ne kadar sınav zor olursa olsun tek bir gerçek varki düzenli çalışan kazanıyor. Bunu kimse inkar edemez.

Ama ben çok kişiyi tanıyorum ki hakkıyla başarmaya çalışıyor ama malesef ya ÖSS'den ya KPSS'den vs sınavlardan geçemiyorlar ama harbi görüyorum duyuyorum biliyorum çalıştıklarını yani her hangi bi sallama gibi bi şey yok. Yine her şey torpil gibi şeylerle hallediliyor..
(04-28-2011 05:16 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Tamam sınav soruları verilmiş sızdırışmış olabilir ama max bir kaç bin kişidir buda en yüksek sayıdır ki gene çok fazla o kadar olduğunuda sanmam. Sonuç olarak şunu demek istiyorum ne kadar sistem değişirse değişsin, ne kadar sınav zor olursa olsun tek bir gerçek varki düzenli çalışan kazanıyor. Bunu kimse inkar edemez.

Çalışan kazanır diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum.

Bizim sınıfta örneği mevcut : 400'ün altına düşmeyen kız 290 yaptı kızın sınıfa geldiğinde ki kalp atışını kulaklarımla duydum denilecek kadar bi' pisikoloji altına girmiş
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler