Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ı doser hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-26-2011 10:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hop bi dk burda savunurum Big Grin Arkadaşım mutluluğu kullanmış çocuk camın önünden kuş geçiyormuş ona bile kahkaha atıyormuş Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Ben dün indirdim tamamını 4gb a yakın bir dosya boşbir zamanımda denicem.

Kardeşim sen arkadaşına sor ı doser dinledikden sonra bob marley takılmışmı Hem doğal hemde ı doserden daha sağlıklı ı doser bi süre sonra psikolojiye etki eder ruh dengesini bozar.
(04-27-2011 08:20 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(04-26-2011 10:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hop bi dk burda savunurum Big Grin Arkadaşım mutluluğu kullanmış çocuk camın önünden kuş geçiyormuş ona bile kahkaha atıyormuş Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Ben dün indirdim tamamını 4gb a yakın bir dosya boşbir zamanımda denicem.

Kardeşim sen arkadaşına sor ı doser dinledikden sonra bob marley takılmışmı Hem doğal hemde ı doserden daha sağlıklı ı doser bi süre sonra psikolojiye etki eder ruh dengesini bozar.

Denemiş gibi konuşmuşsun. Denedinmi ?
(04-27-2011 08:45 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(04-27-2011 08:20 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]

Denemiş gibi konuşmuşsun. Denedinmi ?

I doseri denemedim ama psikologlar öyle diyor.
Beyler adam haklı ben quickhappy dinledim gercekten 3üncü dakikadan sonra yüzümde birseyler hissettim ve gülmeye basladım bencede yan etkileri var
Konuyu yeni gördüm.

Bende denedim arkadaşla önce ölüm hissi vereni dinledim bi bok olmadı. Geçen yaz çanakkaleye giderken uykum gelsin diye uyku verenini dinledim bişey olmadı telefonumda var hala arada kafayı bulmak için alcholu açıyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler