Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ı doser hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kesinlikle katılıyorum. İnsan böyle bir programa güvenemez
Sarhoş eder. Smile

Sherlock

Ya ben indirdim ama bozuk sanırım sürekli aynı melodi var dozlarda , dediğinde haklılık payı var.
Hop bi dk burda savunurum Big Grin Arkadaşım mutluluğu kullanmış çocuk camın önünden kuş geçiyormuş ona bile kahkaha atıyormuş Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Ben dün indirdim tamamını 4gb a yakın bir dosya boşbir zamanımda denicem.
Uzun Zamandır kullanıom hiç bir yanetkisini görmedimSmile
(04-26-2011 09:04 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-26-2011 09:01 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Onun yerine müzik dinle namaz kıl emin olki bunlarla kendini daha rahat hissedeceksin.

Seni alnından öper,ayakta alkışlarım

+1 .

(04-26-2011 10:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hop bi dk burda savunurum Big Grin Arkadaşım mutluluğu kullanmış çocuk camın önünden kuş geçiyormuş ona bile kahkaha atıyormuş Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Ben dün indirdim tamamını 4gb a yakın bir dosya boşbir zamanımda denicem.

Sinan elden gidiyor Smile
(04-26-2011 09:01 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Onun yerine müzik dinle namaz kıl emin olki bunlarla kendini daha rahat hissedeceksin.

Tebrik ederim... Namaz kılmak insanı çok rahatlatıyor gerçektende I doser B doser den daha iyi yani...
(04-26-2011 10:57 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]

+1 .

(04-26-2011 10:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hop bi dk burda savunurum Big Grin Arkadaşım mutluluğu kullanmış çocuk camın önünden kuş geçiyormuş ona bile kahkaha atıyormuş Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Ben dün indirdim tamamını 4gb a yakın bir dosya boşbir zamanımda denicem.

Sinan elden gidiyor Smile

Burdayım yav gitmiyom Big Grin

Arkadaşlar namaza nasıl bağladınız beyin fonksiyonlarını anlamadım. I doser da amaç kullanıldığında güzel ancak vücuda zararı olan şeyleri zararsız şekilde kullanabilmek gibi bişey. Namazla alakalı bir durum yok ortada. Namaz da kılın I doser da dinleyin ne olcak sanki. Ayrıca olaya sadece huzur olarak bakmayın alın adrenalini 5 km koşun Big Grin
Bir aralar bende denicektim bunu ama genelde dozlar 20 dk civarlarında ve dozu tamamlamak falan gerekiyormuş hiç bulaşmadım. Deneyen arkaşlarım var etkiyi ya da en azından hissi veriyormuş ama youtube'ta ki videolar gibi birşey değilmiş Tongue

kesinlikle...beyfendi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler