Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Patch ile item alanlar hakkında gelişme !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Şöyle bir sonuçta yapılabilirdi tamam ban yemesinler.Madem oyuncu kaybetmekten korkuyorlar ama bir sistem geliştirirsin bu kişilere ceza sınırı koyabilirsin mesala 1000 oyun oynayacak ama xp veya dinar kazanamayacak level yerinde sayacak.Bu sayede biz hem dostlarımızla iyi vakit geçirmek hemde evde sıkıntıdan bunaldıgımız anlarda warrock oynayalım diyerek.Ve bu oyunda sadece kendimizi düşünmeden bu oyun yapımcılarının emeği geçenlerinde kazanmalarını sağlayarak emek vermekteyiz.Banlanma tamam bencede insanlar hata yapabilirler fakat buda cezasız kalması biz oyuncuları hem moral olarak zor durumda bırakmakta hemde oyundan soğutmaktadır.Peki bu banlanmayan oyuncuları G1 kaybetmekten korkuyorda.Biz paralar ödeyerek G1 e destek olanları kaybetmekten korkmamaktamıdır.İnanın 6 ay ara verdim oyuna evde canım sıkıldı indirdim kurdum.gittim direk gold aldım.Ama ilk oyunumda hem karşı tarafın silahlarının hemde hack olaylarının çok olması sebebi ile bir anda keşke oynamasaydım dedim.
G1 Muhakkak bizleride düşünerek hareket edeceğinden eminim.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler