Bu Adminlerin yaptığı tam bir gezikalılık örneğidir Bu item alma bir bugdur ve cezası sınırsız hesap kapatılmasıdır Böyle bir işin cezası en azından lwl düşme olmalıydı neden böyle birşey yapıldı anlayamıyorum!
Nasıl banlanmadı bunlar ya. Beyler bence toplu olarak bir ticket hazırlayalım. Herkes hazırlayacağım ticket'ı Hızır'a falan atsın. Böyle iş mi olur.
Naparsak Yapak Ban Felan AtmıcakLarı Belli Boşuna UğraşmayaLım Ban DediLer İtem SiLdiLer

gelde şimdi sövme aga bız oyun ıcın g1 alıp sılah alırken onlar beleşten...
ya Sabır Ya Sabır!
Yaptıkları yanlarına kar kaldı

Yenibi silah veya premium hackı çıksın artık daha çok oyuncu kullanıcak nasılsa banlanma korkuları kalmadı itemleri siliniyor o kadar.

Oyunun geldıgı duruma bak.

(04-24-2011 11:24 AM)wave07 Yazılan: [ -> ]banlanma demek k2 yı kac mılyardolar zarara sokar okadar oyuncu war dunyaca oyunan bı oyun herkez pre g1 alıyo yani
Arkadaşım adamlar g1 alsa silah hack kullanmaya gerek duyarlar mı saçmalama

Aksine bu kararla daha çok zarara uğrayacaklar demedi deme.
(04-24-2011 11:37 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Nasıl banlanmadı bunlar ya. Beyler bence toplu olarak bir ticket hazırlayalım. Herkes hazırlayacağım ticket'ı Hızır'a falan atsın. Böyle iş mi olur.
Kesiklinle yapmalıyız abi. Zaten sanırım son çaremiz budur enayi konumundan kurtulmak için

Küçük insanlar naber yine aranızda tartışıyorsunuzbir bok yapamazsınız siz kimsinizlan hahaha ban olmıcak dedim olmadı enayiler sizi :=)
(04-24-2011 03:27 PM)aptalbirsite31 Yazılan: [ -> ]Küçük insanlar naber yine aranızda tartışıyorsunuzbir bok yapamazsınız siz kimsinizlan hahaha ban olmıcak dedim olmadı enayiler sizi :=)
K2 sağolsun böle çocuklara dalga geçilmesi için malzeme veriyorlar.
Banlanmaya hazır olun =)))) Banlamalar başlandı serverlarda =))