Komut uygulandığında şifreyi görmüyor
Şifre yanlış hatası alırsınız
Hazırda beklemek daha faydalı
Tabi grafik ayarı 800x600 ise girmeniz zor

gecen hafta ben girdim +70'lere karsı savastı birinci oldum

m60 30 gün +30k dinar kazandım harikaydı

arkadasım
taktigi yoktur bu isin admin odayı yapınca direk gidiceksin tıklıcaksın sifre yazcagın yere konsantire olup beklicen gelcegi anda hemen hızlı bir sekilde yazaksın...........mesela : /j 15myevent böyle yazılıyor ama almıyo odaya hikaye sifreye yanlıs diyor
(04-23-2011 08:14 PM)o0gamestar0o Yazılan: [ -> ]gecen hafta ben girdim +70'lere karsı savastı birinci oldum
arkadasım
taktigi yoktur bu isin admin odayı yapınca direk gidiceksin tıklıcaksın sifre yazcagın yere konsantire olup beklicen gelcegi anda hemen hızlı bir sekilde yazaksın...........mesela : /j 15myevent böyle yazılıyor ama almıyo odaya hikaye sifreye yanlıs diyor
1. olduğunda sadece silah alırsın dinar alamassınki ?
(04-23-2011 08:21 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ] (04-23-2011 08:14 PM)o0gamestar0o Yazılan: [ -> ]gecen hafta ben girdim +70'lere karsı savastı birinci oldum
arkadasım
1. olduğunda sadece silah alırsın dinar alamassınki ?
cok havaya girdim tam konumm

evet sadece m60 geldi
http://warrock-stats.com/index.php?site=...pushmygame
charım
Klavyede elin hızlı olması şart

Bir taktiği yok . Elin hızlı olacak . Çok hızlı yazacaksın , haliyle yanlış girme tehlikesini göze alacaksın .
Can Abide Yakalamıştı Geçenki Mesajında