Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Event Girme Taktikleri ! ! !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar admin her hafta event düzenliyor middle eastta her seferinde bekliyorum şifreyi fakat saniyesinde oda doluyor o kadar hızlı klavye kullanmama rağmen giremiyorum sizde bi taktik var ise /j felan dedi biri ama tam olarak anlamadım Smile
/j oda katılmanın kısayoludur /j x(burdaki x oda numarası) ****(sifre) yaparsan odaya girebilirsin
/j 15 Sifre Bu Sekildemi Smile Ben Bi Kere Denedim Olmadi Sifre Kabul Etmiyo Bos bi Odaydi Event degildi Smile
Bir taktiği yok hızlı olmak , klavyeye hakim olman gerekiyor.
hımm /j denicem umarım olur bi kez bile giremedim bi sırrı vardır yani
klavyeyi hızlı kullandığımı dusunuyorum ama yine 1 saniyede sen olsan myevent yazarmısn odanın şifresi bu idi Smile
Ya 1 Girebilsem 10 k Dinar Veriliyomuş Oha Ya Big Grin
(04-23-2011 07:25 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]klavyeyi hızlı kullandığımı dusunuyorum ama yine 1 saniyede sen olsan myevent yazarmısn odanın şifresi bu idi Smile

3.girdim o odaya Smile Admin odayı kurduğunda odaya tıkla şifreyi yazmasını bekle.
30 k cepte Smile odaya tıkla . şifre yazma yeri açık kalsın . yukardan geçmesini bekle
(04-23-2011 07:22 PM)Türk Yazılan: [ -> ]Bir taktiği yok hızlı olmak , klavyeye hakim olman gerekiyor.

beyfendibeyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler