04-22-2011, 10:58 PM
Üstadların kurduğu clanda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız
evleniyoruz 

Clan OPS sayfamız
Baş Usta : tourniquett - Can(22)
Ustanın dediğini yap,yaptığını yapma Felsefesini uygulayan Çırak : FLap1x - Alican(19)
Gönüllerin Chairman'ı : xl3erdush - Burak(16)
Clana girmek için sadece Davet atıp hoşgeldin prosedürü olmayacak.
Prosedürlere gelince :
İlk olarak bi beraber oyun atalım, tanışalım, kaynaşalım dimi ama ?
Sonra Sohbet konuşma tarzına bakılır.(2 mizde konuşmamıza dikkat ederiz ve bizimle beraber yol kat edecek olan arkadaşlarımızın da Türkçelerine dikkat etmelerini isteriz.)
Daha sonra da tabiri caizse(yanlış anlaşılmasın) yayık ağzı olmamasını istiyoruz(yanlış anlaşılmasın örnek olarak herşeye " adsjkdaslasjdlkja

" veya her bi' soruya cevap arayış içine girilmemeli.) gerektiği sorulara cevap verip,suç itirafı bulunan kişilere de tek cümleyle ağızlarının payını verip daha fazla konuşma isteği olmaması isteriz(Hem kendi karakteristik ağırlığını ortaya koyar hem de bi şanı,girdiği takıma örnek olmakla beraber kişiliğini de karşıdaki kişiye pisikolojik olarak tanıtmış olur.)Çok daha sonra ise Kapımız herkese açıktır fakat üstteki kriterlerde belirttiğim gibi oturmasını kalkmasını bilen,her soruya bi cevap arayış içinde olmayan ve kendisini bize iyi tanıta bilenlerle yolumuza devam ederiz ve takımda "ay bu kaptan bunla düzgün konuşam,ay bu şimdi yüksek level bişi dersem atılırım." gibi bi düşünce olmasın herkes eşit ve bol dayanışma içeriğinde espirili eğlenceli bi sohbet ortamı olacak konuşma programlarında veya buluşma olduğu zaman buluşma zamanında.
Takım büyüdüğünde tabiki daha yakından samimiyetimiz açısından buluşma yaparız.(Can bizim için İstanbul'a gelecek
)Clan 22.03.2011 22.45 ' de kuruldu ( bunu yazmamdaki amaç seneler sonra baktığımızda "vay be bu zamanda kurulmuş,Mart ayında hep Uzaylı konusu açardık şimdi bizim alt komşumuz Uzay'dan geldi hergün Ufo'nun camlarını yıkıyorum." düşüncesini duygulandırarak hatırlatmak istediğim için yazdım. )
Çok yakında TS'de clan odamız ve forumda clan bölümümüz olacak.İlgili makama bildirdik

Clanımız hayırlı olsun,İnşallah nice beraber bi' çatı altında bir birimizi vururuz.
----- Üstad konuşuyor :
Biraz çakışma oldu-Burada ben bazı açıklamalar getireyim.
Evet dostlar aylardır bir clan kurma planım vardı ancak; sistemin kapalı olması nedeni ile clanı kuramıyordum. Sistemin aktif hale gelmesi ile clanı kurmuş bulunmaktayım.
Clan açıklamalarını şimdiden yapayım.
Alican ve Burak arkadaşlarım ile konuştuk iki chairman olacaklar.
Clan'ı güzel bir düzeye getirmek ve güzel bir bağ kurmak en önemli hedefimiz. Bazı clanlar (örnek vermiyorum) tartışmalara neden olacak bazı davranışlarda bulunuyorlar. Bunlara yer vermemek için clana alınacak kişiler bizzat benim kontrolümde özenle seçilecek.
şimdiden bütün warrockTr halkına hayırlı olsun diyorum ve bir kaç kuralı açıklıyorum.
1- Clana gelecek kişilerin 30+ level'a sahip olması ve günlük aktif oldukları saat diliminin yüksek olması ( 4-5 ) saat makul.
2- Küfür, hack, illegal dosya değişimi v.b clanı etkileyecek olaylarda kişi direkt olarak clandan çıkarılır.
3- Seviyeli bir ortam için clan içinde veya dışında argo sözcük kullanımını yasakladım.
4- Resmi olarak bulunacağımız forum WarrockTr forumudur.
5- İlerleyen günlerde kapsamlı olarak güncel listemizi ve yapılan maç sonuçlarını sizlerle paylaşacağım.
6- Clan öncesi bizimle oynadığınız oyunda(clana giriş bileti) lütfen heyecan yapmamanızı öneriyoruz.Seçimde heyecan yapan clan maçında da heyecan yapar

Saygılar- Tourniquett-Can
Death'ınız bol olsun.