Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FatalplayersSquad Clanı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
hayırlı olsun Big Grin
İt ürür kervan yürür kolay gelsin Big Grin
tam1rapciyi aldığım gün klandayım inş tabi Can müsade ederse Smile
(04-23-2011 12:00 AM)depozito Yazılan: [ -> ]İt ürür kervan yürür kolay gelsin Big Grin

Vee Atasözleri ve Deyimlerin başladığı zamana geldik Big Grin
Clanınıza gelmekten büyük bir şeref duyarım. Kaç yıldır (özellikle son 2 yıldır) clanca grup olup çok çekişmeli maçlarda güzel sohbetlerin olduğu tslerde hiç bulunmamıştım. Paslanmak istemiyorum. Ne kadar yıl geçsede eskisinden daha fena ramboyum. Okulu arka plana atıp günde 4-5 saat online olmaktanda hiç çekinmem.

Cezam bitince clanınıza gelmek isterim.

Sherlock

Hayırlı olsun bakalım.
(04-23-2011 01:04 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Clanınıza gelmekten büyük bir şeref duyarım. Kaç yıldır (özellikle son 2 yıldır) clanca grup olup çok çekişmeli maçlarda güzel sohbetlerin olduğu tslerde hiç bulunmamıştım. Paslanmak istemiyorum. Ne kadar yıl geçsede eskisinden daha fena ramboyum. Okulu arka plana atıp günde 4-5 saat online olmaktanda hiç çekinmem.

Cezam bitince clanınıza gelmek isterim.

Bu konu üzerinde ustayla sıcak temasa gecicem.
Kac gün kaldi ceza bitimine
Merhaba, Öncelikle clanınız hayırlı uğurlu olsun.Bende clanınızda yer almak istiyorum.Günde 2-5 saat arası oyundayım.Bende clan ve arkadaşlık ortamını özledim.Kabul ederseniz hemen clanınza gelmek isterim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler