Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundaki Gariplik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(04-16-2011 10:53 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]sizin ne gibi hakkınız var anlamış degilim ha iteme eşşek yüküyle para verip almışın ha 2 dosya degiştirip almısın ne farkı var ?

Bir gün gelecek hepiniz ban yiceksiniz. O zaman da sakın bu siteye gelip ticket,mıcket atacam diye yardım istemeyin. Siz kendinizi Player mi sanıyorsunuz ? Siz bence adi,utanmaz,saygısız,ahlaksız, karaktersiz bir oyuncu tipisiniz. Kul hakkı yiyorsunuz. O yüzdende Sen ve senin gibilerine hakkımızı helal etmiyoruz...Angry
afedersiniz ama k2 sizi inek gibi sagıyor !!
ben araştırdım eğer elinde pazara gelmemiş silahlardan varsa (yakın zmanda ) warrock sitesinden envanterine bakın orda gözükmüyor bunu bulmak için bende ismini vermiyim ama tahmin ediyorsunuzdur bir siteden indirdim warrock dosyasının datasına atıyorlar oyuna girin T-bombundan tutun aw50f si bile var pink rpg_7 ladım ve başka pc de oyuna girdim silah çara yazılmış kalıcı durumda ama siteden baktığınızda gözükmüyor Ss.gifSs.gif

-
arkadaşım oyunu zevk için oynucaksın level için degil iteme para ver vermeden al önemli degil
(04-17-2011 07:12 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]afedersiniz ama k2 sizi inek gibi sagıyor !!

inekler sağ,olduğu sürece K2 bunları sağacktır. oyuna bakılmıyor diorum herkes bakılıyor dior nedense, acaba K2 ye karşı bu bakılıyo dienlerin bi yalakalıklarımı var anlamış deilim. oyunda admin var oyunda oynıyacak adam gibi adam yok doğru düzgün. oyunda kasma var ama oyun düzgün deniliyor millet kendi çapında eğleniyor, admin daha ne yapsın ya adam gibi oyuna baksın yada işini yapacak doru düzgün adamlar atansın. zati oyun oyunluktan çıkmış durumda ver hepsine banı belki oyun düzelir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler