Arkadaşlar oyunda artan
+gold famas
+ülke famaslar
+gold k1 ve mp5k
+t bomb cx4 storm
lar gözünüze çarpmıştır
şahsım adına bu itemleri alınteriyle almayıp oyun dosyalarını değiştirme suretiyle edinenlere hakkımı helal etmiyorum
saygılarla emirhan sert / ctaboyka

Bende bölelere hakkımı helal etmiyorum.
Ben de hakkımı helal etmiyorum.İnsanları keriz yerine koyup, bir de kendilerini haklı gösteriyorlar ya yazıklar olsun.
Bende hakkımı helal etmiyorum

Biz canımız çıkana kadar g1 ve premium alıyoruz adamlar 5 dakikada hepsini alıyorlar

Ben şimdi harcadığım paraları düşündüm de gerçekten yazık.
İnsana çok koyar be para ver item çek 1 dinara alsınlar aynısını.
sizin ne gibi hakkınız var anlamış degilim ha iteme eşşek yüküyle para verip almışın ha 2 dosya degiştirip almısın ne farkı var ?
arkadaşım şöyle anlatayım.
Sen dolmuşa bindiğinde 2 lira veriyorsun demi bir yere gitmek için. Ama başka bir kişide az para vererek veya hiç para vermeyerek gidiyor. Ne oluyor yani sanki ailesinden biri veya arkadaşlarından biri bedavaya götürmüş gibi oluyor.
Sen şimdi 2 lira vererek enayi durumuna düşmüş olursun oda bedavaya istediği yere gitmiş olur. Madem o kişi bedavaya gidiyorda ben niye gitmeyim demelisin. Tabi bu yanlış düşünce asıl o kişininde para vermesi lazım. Bu yüzden bu sana koyar. Anlatabildim umarım
İnsanlar böyledir.
Nerede beleş var, oraya konarlar.
Bu arada bu hile yapıp, silahları bedavaya alan oyuncuların yaşı en fazla 10-13 arası bi' şeydir. Ve zaten bunu oyun içinden kolaylıkla anlayabilirsiniz. Onu geçtim, bi' de yaşları 18-19 olupta, çocuk gibi davrananların acilen kendilerine gelmelerini umuyorum. Madem onlar bedavaya silah alıyorlar, sizde para verip bi' şeyler almayın. Bekleyin, düzelir elbet. Veya hiç oynamayın, keyfinize bakın.
Mesela ben War Rock oynadığım günler, hep stresli olurdum. Stres atayım derken, strese giriyor insan. Dediğim gibi; bir süre ara verip, başka şeylerle uğraşmayı deneyin.
İyi günler.
(04-16-2011 10:53 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]sizin ne gibi hakkınız var anlamış degilim ha iteme eşşek yüküyle para verip almışın ha 2 dosya degiştirip almısın ne farkı var ?
Sen daha para kazanmanın ne kadar zor olduğunu öğren öyle cevap yaz.
Kazandığın parayı oyuna veriyorsun, adamlar 2 dosya değiştirerek senden daha fazla iteme sahip oluyorlar.
Ben de hakkımı helal etmiyorum..