Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Buluşmadaki Sürpriz Ödüller !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Valla geçen yılkilerin boyutu Large'dı sanırım ama hepsi aynı olmayabilir. Kaan abiye ne gelirse o olacak Big Grin
(02-05-2010 03:58 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(02-05-2010 03:54 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(02-05-2010 03:51 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Turgay kaan abiye iletirmisin benimki xxxx-large olsun ben dana gibiyim olmaz s beden filan olursa Big GrinBig Grin

Boyuna gideceğine aklına gitseymiş keşke Sinan Big Grin

boyuma gitmedi zaten enime gitti Big Grin geleydin görürdün beni Big GrinBig Grin

O daha kötüBig Grin Geleceğim vardı senin yüzünden hevesim kaçtı:dodgy:
geçen senekinden vermişti kaan abi bana o large mıydı yha benim boynuma kadar geçiyodu o Big Grin ama s yazıyodu onunetiketinde
şapkalar inş geçen seneki gibi lacivert ve kalitesiz olmaz Big GrinBig Grin
(02-05-2010 03:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Valla geçen yılkilerin boyutu Large'dı sanırım ama hepsi aynı olmayabilir. Kaan abiye ne gelirse o olacak Big Grin

Kaan abinin kafası küçük. Big Grin Tongue Bizimkilere olmaz. Big Grin
Şapkalar için kalitesi nedir bilmiyorum ama geçen yılkinden sanırım daha kötü olamaz Big Grin Big Grin Big Grin
(02-05-2010 04:03 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Şapkalar için kalitesi nedir bilmiyorum ama geçen yılkinden sanırım daha kötü olamaz Big Grin Big Grin Big Grin

Manav kasketi Big Grin
geçen yılki şapkaların ön siperlikleri bildiğiniz karton mukavvadan yapılmıştı ueuheuheuhe Big GrinBig GrinBig Grin
İyiymiş=)
(02-05-2010 03:58 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ][quote='mogazz' pid='21941' dateline='1265374481']
[quote='SinanYksl' pid='21935' dateline='1265374310']
Turgay kaan abiye iletirmisin benimki xxxx-large olsun ben dana gibiyim olmaz s beden filan olursa Big GrinBig Grin

hehe Smile katılıyorum
süper hediyeler Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler