Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Buluşmadaki Sürpriz Ödüller !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Evet demin Kaan Abi ile telefonda görüştüm vede süpriz olarak yeni ödüllerin geldiğini söyledi. Bunlar;

Warrock Şapkaları - Hepimize Yetecek KADAR
Warrock Tshirtleri - 90 ADET
Warrock Künyeleri ( By Kaan Topal =))) ) - SINIRSIZ =)

Bir şey daha dedi ama unuttum şimdi =) =)

Sayılarını oda bilmiyormuş şuan almaya gidiyor. Sayılar ile ilgili net bir bilgi söyleyince onlarıda ekleyeceğim Wink
TShirtler güzel olur(kalırsa Big Grin ) ^^
Turgay kaan abiye iletirmisin benimki xxxx-large olsun ben dana gibiyim olmaz s beden filan olursa Big GrinBig Grin
bu buluşma çoştu iyice Big Grin
(02-05-2010 03:51 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Turgay kaan abiye iletirmisin benimki xxxx-large olsun ben dana gibiyim olmaz s beden filan olursa Big GrinBig Grin

uahuahuahuhuauahuhauha
Beyler Bana İmza konusunda yardımcı olacak varmı ?
(02-05-2010 03:51 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Turgay kaan abiye iletirmisin benimki xxxx-large olsun ben dana gibiyim olmaz s beden filan olursa Big GrinBig Grin

Poheaohoa !

Bu arada Tugicim "Süpriz değil, Sürpriz". Big Grin

Boyuna gideceğine aklına gitseymiş keşke Sinan Big Grin

danamı Big Grin nası yaa Big Grin
(02-05-2010 03:54 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]

Boyuna gideceğine aklına gitseymiş keşke Sinan Big Grin

boyuma gitmedi zaten enime gitti Big Grin geleydin görürdün beni Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler