selam arkadaşlar 500 metre ilerdeki bankaya gidip xgametr den sorunsuz almak varken internetten alışveriş yapayım dedim . pişmanım

. ticket attım .cevap henüz gelmedi . bakın satın alma işlemi başarıyla tamamlandı diyor ama ne g1 geldi ne mail adresime faturası . bankayı aradım bugün hesabınızdan hiçbir işlem gözükmüyor dedi ama az önceki işlem sonunda resimdeki gördüğünüz satın alım tamamlandı diyor . ne iştir anlayan varmı?
![[Resim: adszmg.png]](http://img156.imageshack.us/img156/5511/adszmg.png)
Belkide moneybookerstan aldınya yabancı banka olduğu için gözükmüyo olabilir

gözükmüyosa nasıl tamam alma işlemi oldu diyebiliyor laf seninki de

nasıl isticem kopyasını ? ayrıca kartımdan para çekilmemiş ama nasıl satın almış oluyorum . almışsam g1 nerde

nasrettin hocanın kıymasına döndü bu iş

ben hep siteden alırım g1 premium falan ve aynısı banada olmuştu eğer sen bu 1200 g1 i alırken charın oyundaysa bug oluyo ve işleminiz başarıyla tamamlanmıştır denmesine rağmen g1 hesabına gelmiyor aynısı banada olduğundan biliom
büyük bir bardak su içmeyi dene

eğer paran gittiyse umarım gelir.
charım oyunda değildi tabi ki . alamassın zaten oyundayken . ticket cevabı gelince ne olduğunu anlarım belki
Sana G.O diyim gerisine sen soguk bir su iç

İşte tüm bu sorunları yaşamamak için XGameTR'den alışveriş yapınız

Bankayı arayıp sor kartından para çekilmiş mi ??
ınteraktıf bankacılıgından baksana hesap bılgılerıne ayrıca en guvenılır xgamertr de deyıll bunu bılın en GARANTI clınkandbuyy.... sıtesıdır anında yuklenıo bende bu sıteden alıoyrum telfonuma kod gelıo yazdıgımda dırek yuklenıo ayrıca kodlarkodlar vsvs