Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ben Bir Hata Yaptım :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(04-13-2011 08:05 AM)lordman Yazılan: [ -> ]ınteraktıf bankacılıgından baksana hesap bılgılerıne ayrıca en guvenılır xgamertr de deyıll bunu bılın en GARANTI clınkandbuyy.... sıtesıdır anında yuklenıo bende bu sıteden alıoyrum telfonuma kod gelıo yazdıgımda dırek yuklenıo ayrıca kodlarkodlar vsvs Big Grin

Öyle olabilir amma zamanında çok az bi faiz yemedi bizden clickandbuy bence xGameTR en güvenli, en ucuzu ve en kalitelisi.
(04-13-2011 10:10 AM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]
(04-13-2011 08:05 AM)lordman Yazılan: [ -> ]ınteraktıf bankacılıgından baksana hesap bılgılerıne ayrıca en guvenılır xgamertr de deyıll bunu bılın en GARANTI clınkandbuyy.... sıtesıdır anında yuklenıo bende bu sıteden alıoyrum telfonuma kod gelıo yazdıgımda dırek yuklenıo ayrıca kodlarkodlar vsvs Big Grin

Öyle olabilir amma zamanında çok az bi faiz yemedi bizden clickandbuy bence xGameTR en güvenli, en ucuzu ve en kalitelisi.

eee xgamertr yemıomu sanıosun babamızın oglu deyıl ya o da faız yıyo Smile
xgametr den bildirimi yaptım 10 sn geçti bakiyem yüklendi . ayrıca attığım ticket ile ilgili cevap geldi . cevapta işlem no ne ekran görüntüsü istiyorlar . ekran görütüsü hadi bunu koydum gösterdim diyeyim ki burada da kullanıcı adımı ve mailimin üstünü çizdim görünmesin diye nasıl olcak . işlem no falan da görmedim hiç . Sad ya soğuk su değilde bi bardak demli çay içtim xgametr den başkası yalan artık benim için Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler