Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Önerisi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Vurmalı kırmalı, Fantastik-Macera-Aksiyon-Savaş Tarzı, Assassin's Creede, crysise benzeyen oyun tavsiyesi verebilirmisin?Veya çok sevdiğiniz diğer oyunları?

Şimdiden teşekkürler.
Point Blank vede eğer orjinal varsa veya ps 3'te var ise call of duty black ops öneririm ps3'te oynuyorum gerçektende çok zevkli Smile
bad company 2 tabikide sonra nfs shift unleashed tdu 2 (test driver unlimited) beyfendi
Singleplayer hikayesine önem veririm diyorsan FPS olarak Call of Duty: Black Ops ve Medal of Honor. Onun dışında Assassin's Creed: Brotherhood derdim ama belli ki oynamışsın Smile
Call of Duty serisine en baştan başla Black Ops la bitir Big Grin Sanırım bu seni bayağı oyalar Big Grin
Single player olarak eskilerden sana Quake 2, Doom 3, Quake 4, Unreal Tournament 3 önerebilirim. Yeni nesil oyunlar olarak modern warfare 2, bad company 2 bunları multiplayer denemediysen kesin dene derim single playerıda şahane.
Battlefield heroes Big Grin Big Grin
(04-12-2011 04:38 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Battlefield heroes Big Grin Big Grin

ben onu oynadım o nasıl bir oyun ya Big Grin Big Grin
halo yu öneririm.xbox'sın varsa full serisini önerebilirm.pc'de sadece halo combat evolved var. yenilerden bulletstorm ve homefront görsel ve hikaye açısından sağlam oyunlar.pc'in sağlamsa kesinlikle metro 2033'ü oynamalısın. her fps'cinin oynaması şart.
metro 2033 kadar saçma 1 oyun görmedim victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler