Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Önerisi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
dmitry glukhovsky'e saygısızlık ettin şimdi .d .Görecelidir tabi böyle şeyler ama ben yeni nesil oyunlar arasında call of duty mw2 hariç oynadığım en kurgusal en sağlam fps oyunudur.tabi bu benim fikrim.
Tabii ki PES 2011. Smile

Vurmalı/kırmalı olmasa bile zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Onun dışında oyunlarla pek zaman kaybetme derim.
(04-12-2011 03:20 PM)Mr. ToGo Yazılan: [ -> ]Singleplayer hikayesine önem veririm diyorsan FPS olarak Call of Duty: Black Ops ve Medal of Honor. Onun dışında Assassin's Creed: Brotherhood derdim ama belli ki oynamışsın Smile

Evet bitirdim hem de 3 günde Smile

(04-12-2011 04:15 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]Call of Duty serisine en baştan başla Black Ops la bitir Big Grin Sanırım bu seni bayağı oyalar Big Grin
Hmm, Madem bu kadar öneriliyor alıcam bunu.
(04-12-2011 06:43 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Tabii ki PES 2011. Smile

Vurmalı/kırmalı olmasa bile zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Onun dışında oyunlarla pek zaman kaybetme derim.

Ben bu tarz oyunları sevmiyorum.

(04-12-2011 04:24 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Single player olarak eskilerden sana Quake 2, Doom 3, Quake 4, Unreal Tournament 3 önerebilirim. Yeni nesil oyunlar olarak modern warfare 2, bad company 2 bunları multiplayer denemediysen kesin dene derim single playerıda şahane.

Dediğin oyunları araştıracağım şimdi

İlginiz için teşekkürler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler