Arkadaşlar bu yöntem tamamen hacktir tamamen illegaldir. Aynen geçmiş yıllarda ortaya çıkan bir silah hacki vardı insanlar accountlarına famas yüklemişti aynen o zaman olduğu gibi bu yönteme başvuran herkesin accountu banlanacaktır. Bu hacki bugün erken saatlerde bizzat Hızır ile görüştüm vede konuyla ilgili çalışmalar hemen yapılmaya başlandı. Kimki bu yola başvurduysa cezasını çekecektir.
Kaynak: Hızır ile konu ile ilgili bugünkü konuşmalarımızın bütünü
Söylemiştim bu işin sonu kötü

Eyw reis buyuksun

(04-11-2011 09:41 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Söylemiştim bu işin sonu kötü 

xm8 karşılığında cx4 vericem demişti bnde var xm8 kodu dedim sonra bana bişeyler söyledi oyun dosyalarını değiştirerek yapılıo falan diye ama ban sebebi olduğu için yapmadım SS aldım bende :
ya arkadaslar tmm bu tamamen yapılan ıllegal ama banlanması bıraz zor kacbın tane ıtem var k2 tutupta bunları tektek arastırmas gerek duymaz bence banlanmazlar anlıcanız oyun dosyalarıyla oynayan kıng mıs t bomu bız oncapara verıp alıyoz onlar akıllarını kullanıp dolduryolar ıtemlerı vala bence adamalra helal olsunn ... adamlar yapmıs kardesım....
(04-11-2011 10:00 PM)lordman Yazılan: [ -> ]ya arkadaslar tmm bu tamamen yapılan ıllegal ama banlanması bıraz zor kacbın tane ıtem var k2 tutupta bunları tektek arastırmas gerek duymaz bence banlanmazlar anlıcanız oyun dosyalarıyla oynayan kıng mıs t bomu bız oncapara verıp alıyoz onlar akıllarını kullanıp dolduryolar ıtemlerı vala bence adamalra helal olsunn ... adamlar yapmıs kardesım....
yıllar önce bir çok kişi accountlarını silah hacki ile famaslar almıştım sonra hepsi küt diye banlandı =)))
crew clanının tamamında t bomb var nasıl olduysa

adamlara soruyorum diyor medic diziliydi kullanmıyordum

Hiç uğraşma gereği bile yok. Bir kaç gün sonra gelirler ban yedim diye.