Bu olay, Oyun yönetimince 'Caydırıcılığın farkındalığı' esaslarını bir daha ve daha derinden düşünmeleri için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.
Yanlış yapanların yaptıkları yanlarına kâr kalmasın.
Saygılarımla.
İşte bende bunu bekliyordum..
(04-11-2011 10:05 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (04-11-2011 10:00 PM)lordman Yazılan: [ -> ]ya arkadaslar tmm bu tamamen yapılan ıllegal ama banlanması bıraz zor kacbın tane ıtem var k2 tutupta bunları tektek arastırmas gerek duymaz bence banlanmazlar anlıcanız oyun dosyalarıyla oynayan kıng mıs t bomu bız oncapara verıp alıyoz onlar akıllarını kullanıp dolduryolar ıtemlerı vala bence adamalra helal olsunn ... adamlar yapmıs kardesım....
yıllar önce bir çok kişi accountlarını silah hacki ile famaslar almıştım sonra hepsi küt diye banlandı =)))
turgayın dediği gibi küt diye herkes ban yedi sadece silah yükleyip hack siliyorlardı ve silah süresiz kalıyordu sanırım
banlandılar ama 2 sene geçti çarlar açıldı ne hikmetse
eğer ki silah yüklediyseniz pach gelmeden silah silin o zaman kurtulma şansınız var
Oyunu uzun zaman önce bıraktım, fakat insanların illegal işlerle uğraşmaları bana fazlasıyla enteresan geliyor. "İnsanlar neden bu kadar boş takılıyorlar? İşleri güçleri yok mu? Henüz çocuklar mı?" gibi sorular kafama takıldıkça takılıyorlar.
Oyunun esas amacı eğlenmek ve stres atmak olmasına rağmen, çoğu kişi bunu avantaj olarak kullanıyor. Ve illegal yollarla ilgileniyorlar.
Neden sadece eğlenmiyorsunuz arkadaşlar?
Vakit, nakittir. -Değerini bilmek gerekir-.
K2 nin hatasını g1 kapatıcak yine ve yine.Bak bu ban olayına sevindim:DClanca hack olanı duydumda clanca oyun dosyasını değiştiren

bunlar ban yerse baya gülerim
K2 mühendisleri konuyla yakından ilgileniyorlar.